ahmetcan087
Katılımcı Üye
Telefondaki tüm bildirimler acik instagramin ayarlarindaki bildirimde acik dm bildiirimleri gelmior ama baska hesabin bildirimleri geliyor sebebi ne olabilir acil yardim edermisiniz
Başka hesapda tak diye dusuyor anlamadim gittiİnstagramın yazılımsal bir hatası. Bende de bir kaç saat sonra geliyor. İnstagramın DM sistemi berbat.
Bu problem bende de var. Bildirim iki kere geldiği oluyor.Telefondaki tüm bildirimler acik instagramin ayarlarindaki bildirimde acik dm bildiirimleri gelmior ama baska hesabin bildirimleri geliyor sebebi ne olabilir acil yardim edermisiniz
Benim hiç gelmiyor broBu problem bende de var. Bildirim iki kere geldiği oluyor.
instagramda olan bir sorun. önceden cevap vermiş olduğum mesajların bildirimi bile tekrardan gelebiliyor. yaniTelefondaki tüm bildirimler acik instagramin ayarlarindaki bildirimde acik dm bildiirimleri gelmior ama baska hesabin bildirimleri geliyor sebebi ne olabilir acil yardim edermisiniz
Benim eski telefonumda da böyleydi. Ne zaman uygulamaya giriyorum tak diye geliyordu.Benim hiç gelmiyor bro
Indirdim ama cozum olmadi kardesimArkadaşlar çözümü için Instagram'ın kendi DM uygulamasını telefonunuza kurup bildirimlerini açmanız gerek. Kendi ana uygulamasında 2 hesap olunca bazen tek hesapta bile bildirim sorunu oluyor.
Linkleri Görebilmek İçin Giriş yap veya Üye ol.
9.0 gelince düzelirmi acabaBenim eski telefonumda da böyleydi. Ne zaman uygulamaya giriyorum tak diye geliyordu.
Hayır ben kullanıyorum değişen bir şey olmadı.9.0 gelince düzelirmi acaba
Bildiirm gelmior dimi geneHayır ben kullanıyorum değişen bir şey olmadı.
Bildiirm gelmior dimi gene
Düzeldi bro kendi kendine benimYok gelmiyor.
Hayırlı olsunDüzeldi bro kendi kendine benim