Soru Kablosuz bağlantı sorunu

Karasu24

Yeni Üye
Cihaz
Mate 10 Pro
Mate 10 pro cep telefonumdan SMART TV ye kablosuz bağlanamıyorum. Tam bağlanıyorken harici ekranı tekrar açın diye bir uyarı çıkıyor. Bu sorunu nasıl giderebilirim. Teşekkür

Parst

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P30 Lite
Samsung güncellemeden önce her hangi bir sıkıntı yok güncellemeden sonra sıkıntı başladı.

İşte aynı sorunu bende yaşadım samsung tv kendini güncelledi samsung telefonla dahil bağlantı problemi yaşamaya başladım ama bi zaman sonra sıkıntı olmadı sanırım tv güncellemesinden kaynaklı bir sorun.

Karasu24

Yeni Üye
Cihaz
Mate 10 Pro
Samsung TV güncelleme aldı mı bilmiyorum. Ben telefondaki güncellemeyi kast etmiştim. İlginiz için teşekkür ederim

Parst

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P30 Lite
Samsung TV güncelleme aldı mı bilmiyorum. Ben telefondaki güncellemeyi kast etmiştim. İlginiz için teşekkür ederim
Başka bir tv de deneme imkanın olursa deneyip bizide bilgilendirirsen sevinirim. özellikle LG marka tv lerde sorunsuz bağlandığını görüceksin

d0gukan

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Sorun Samsung'un uygulaması ile ilgili. Ben iPhone ve Samsung akıllı telefonlarından da test ettim. Aynı sorun bu telefonlarda da mevcut.

Phaney

Yeni Üye
Cihaz
Mate 20 Lite
Mirorshare uygulaması sıkıntısız kullanan var mı? ekrana yansıttığım an donma ve ses sorunu yaşıyorum