Yardım Kamera Filigran Yok

KEMSA

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Merhaba arkadaşım mate 20 lite cihazında filigran olarak bahsettiğin bilginin fotoğraf dilinde exif olarak adlandırıldığını biliyorum, Bir fotoğrafta filigran arıyorsan çekmiş olduğun fotoğrafın üst sağ kısmında yuvarlak içerisinde i harfi vardır.
bu i harfine basarsan fotoğrafının filigran bilgilerine ulaşabilirsin, fotoğrafı yukarı çekersen Eğer konumun açıksa fotoğrafı çektin yerin
İyi günler.
Fotoğraf çekerken çıkan filigran mate20 lite cihazında yok. Bulamadım.
Global sitede filigran açma kapama kısmında modeller içerisinde mate20 lite bulunuyor. Ama cihazda yok malesef.

Merhaba arkadaşım
sizi iki tane resim atıyorum Bir fotoğrafta gördüğünüz gibi kalem işaretine dokunun düzenli bölümüne basın, 2. Fotoğrafta gördüğünüz gibi altta çıkan seçenekleri sola kaydırın görmüş olduğunuz gibi orada seçenekler var Tüm filigranları ekleyebiliyorsunuz yazı bile yazabiliyorsunuz

KEMSA

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Merhaba arkadaşım
Bir fotoğrafı açın, altta gördüğünüz kalem işaretine dokunun düzenle bölümüne basın altta çıkan seçenekleri sola kaydırın görmüş olduğunuz gibi orada en sağ tarafta filigran ekleme seçenekleri var tüm filigranları ekleyebiliyorsunuz yazı bile yazabiliyorsunuz.
Başarılar kolay gelsin.

KEMSA

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Merhaba arkadaşım
Bir fotoğrafı açın, altta gördüğünüz kalem işaretine dokunun düzenle bölümüne basın altta çıkan seçenekleri sola kaydırın görmüş olduğunuz gibi orada en sağ tarafta filigran ekleme seçenekleri var tüm filigranları ekleyebiliyorsunuz yazı bile yazabiliyorsunuz.
Başarılar kolay gelsin.

KEMSA

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Arkadaşım Merhaba tekrar ilk başta filigran bilgilerini yanlış algıladığım için sana fotoğrafın exif bilgilerini tarif ettim kusura bakma ayrıca fotoğrafları da yükleyemedim özür dilerim tarifinden nasıl yapacağını anlamışsındır kolay gelsin