capanoglu006
Yeni Üye
Bu cihazdan önce yaklaşık 4.5 sene iki ayrı xperia z2 kullandım. Aldığım ilk z2 için arkadaş, bu gorilla glass ekranı çizilmez demişti. Ben de ekran koruyucusunu çıkarmıştım. Bir süre sonra ekranın çizildiğini gördüm. Sonraları bazen kılıflı bazen kılıfsız bazen ekran koruyuculu bazen ekran koruyucusuz kullandım. Ama kılıfla kullanmayı hiç sevmedim. Şimdi bu cihazın mavisi var bende. Özellikle mavi olması tercih sebeplerimden biriydi. Hatta p20 lite daha çok hoşuma gitmişti esas onu alacaktım ama bunda karar kıldım. Velhasıl telefonu almamdaki en önemli sebeplerden biri tasarımı ve rengi. Önceki gün şeffaf kılıfı çıkardım dün akşam da arka ekrandaki ekran koruyucu çıkardım. Ön taraftaki ekran koruyucuyu da çıkarıp yerine kutudan çıkanı taktım. Şu an sadece önde telefondan çıkan ekran koruyucu var. Arka taraf kırılsa bile fiyatı uç noktalarda değil. Ön tarafı değiştirmemin sebebi de telefonu parmak hareketleriyle kullanmak istemem. Size de tavsiye ederim bunu. Şimdi sorum şu arka kapak çizilir mi bu şekilde koruyucu olmadan. Kırılıp kırılmayacağını merak etmiyorum merak ettiğim ÇİZİLİR Mİ?