Yardım Kilit Ekran ve Bildirim Hk.

ugur1903

Huawei üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Merhabalar Arkadaşlar,

2 gün önce Huawei ye geçiş yaptım Mate 20 Lite alarak. Sizlere 2 sorum olacak ,

1.si bu telefon da Always on Display varmıdır? Varsa nasıl aktif hale getirebilirim. Eğer yoksa çok saçma ve büyük bir eksiklik.

2.si Parmak izini aktif hale getirdim ama bir bildirim geldiğinde; mesaj, email fln. güç açma kapama tuşuna basarak göremiyorum. Şifre karşıma çıkıyor.
İllaki tuş kilidini açmam lazım ondan sonra yukarıdan kayar pencereyi indirirsem görebiliyorum.

Umarım açıklayıcı ve anlaması kolay olmuştur. Şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız ve cevaplarınız için.

ademoyuklu

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
1. dediğiniz ne oldugunu bilmiyorum fakat
2. dediginizi ayarlar / uygulama ve bildirimler / bildirim ve durum çubuğu / bildirim geldigin de telefonu uyandır dedin mi açar

ugur1903

Huawei üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
1. dediğiniz ne oldugunu bilmiyorum fakat
2. dediginizi ayarlar / uygulama ve bildirimler / bildirim ve durum çubuğu / bildirim geldigin de telefonu uyandır dedin mi açar
2. sorum için teşekkür ederim.

1.Sorum şu görselle açıklayabilirim umarım.
UB8drp.jpg

bu şekilde oluyor mu

ugur1903

Huawei üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Çok saçma değil mi. Samsungun en kötü modellerinde bile var olan kullanışlı bir özellik bu yeni cihazda yok.
Peki Pie ile gelebilir mi ?

Boniboy

Yeni Üye
Çok saçma değil mi. Samsungun en kötü modellerinde bile var olan kullanışlı bir özellik bu yeni cihazda yok.
Peki Pie ile gelebilir mi ?
pie ile geleceğinide sanmıyorum lcd ekran bu amoled değil samsung amoled ekranda oluyor always on gerci benimde lg g5 var oda lcd ekran onda var always on ama always on gelmez pie ile

yergun02

Paylaşımcı üye
Cihaz
Mate 20 Lite
always on olması için bir telefonun altyapısında olmalı bence bunlara olmaz yine önyargılı olmayalım always on oldum olası samsungda var nedense Çinliler bunu düşünmemiş always on görsel olarak çok güzel ancak son anrdoid 9 güncelemesi ile samsung bile devre dışı bırakmıştı nedeni ise fazla pil tüketmesi fakat isteğe bağlı etkin yapabiliyorsun

ugur1903

Huawei üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
Son olarak, Parmak izini aktif hale getirdiğimde bildirimi ekranda göremiyorum. illaki ekranı açmam gerekiyor. Güç açma kapama tuşuna bastığım zaman pin veya desen hangisini ayarladıysam o görünüyor. bildirimler görünmüyor. Bunun bir yolu var mıdır. o yüzden parmak okuyucusunu devre dışı bıraktım. Bu şekilde güç tuşuna basarsam gelen bildirimleri görebiliyorum.

Boniboy

Yeni Üye
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
Son olarak, Parmak izini aktif hale getirdiğimde bildirimi ekranda göremiyorum. illaki ekranı açmam gerekiyor. Güç açma kapama tuşuna bastığım zaman pin veya desen hangisini ayarladıysam o görünüyor. bildirimler görünmüyor. Bunun bir yolu var mıdır. o yüzden parmak okuyucusunu devre dışı bıraktım. Bu şekilde güç tuşuna basarsam gelen bildirimleri görebiliyorum.
Kardeşim şifre koyuyorsun amaç kimse görmesin diye mantıken mesaj yada bildirim gözükmez amaç o değil mi zaten gördükten sonra ne anlamı kaldı şifre nin

ugur1903

Huawei üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Kardeşim şifre koyuyorsun amaç kimse görmesin diye mantıken mesaj yada bildirim gözükmez amaç o değil mi zaten gördükten sonra ne anlamı kaldı şifre nin

Tabiki amaç o benim demek istediğim bildirimin iceriginin gözükmesi değil güç tuşuna bastığımda ne var ne yok diye görmek. Anlatabilmisimdir umarım