A Arda99 Yeni Üye Cihaz P20 Lite 4 May 2019 #1 Telefonumun kilit ekranını kaldırmak istiyorum. Ayarlardan hangi yolu izlemeliyim?
E Efe Huawei Team Kurucu CoAdmin Cihaz Mate 20 Pro 4 May 2019 #2 Arda99' Alıntı: Telefonumun kilit ekranını kaldırmak istiyorum. Ayarlardan hangi yolu izlemeliyim? Genişletmek için tıkla ... @m8l8th
Arda99' Alıntı: Telefonumun kilit ekranını kaldırmak istiyorum. Ayarlardan hangi yolu izlemeliyim? Genişletmek için tıkla ... @m8l8th
m8l8th Paylaşımcı üye Destek Ekibi Huawei Üyesi Cihaz Mate 20 Lite 5 May 2019 #3 Arda99' Alıntı: Telefonumun kilit ekranını kaldırmak istiyorum. Ayarlardan hangi yolu izlemeliyim? Genişletmek için tıkla ... ayarlar- güvenlık ve gizlilik - ekran kilidi ve şifreler - kilit ekrani sifresini devredisi birak
Arda99' Alıntı: Telefonumun kilit ekranını kaldırmak istiyorum. Ayarlardan hangi yolu izlemeliyim? Genişletmek için tıkla ... ayarlar- güvenlık ve gizlilik - ekran kilidi ve şifreler - kilit ekrani sifresini devredisi birak
A Arda99 Yeni Üye Cihaz P20 Lite 5 May 2019 #4 m8l8th' Alıntı: ayarlar- güvenlık ve gizlilik - ekran kilidi ve şifreler - kilit ekrani sifresini devredisi birak Genişletmek için tıkla ... Yok hocam şifreyi değil de ben direkt o ekranı kaldırmak istiyorum. Güç tuşuna basıldığında ana ekran gelsin yani
m8l8th' Alıntı: ayarlar- güvenlık ve gizlilik - ekran kilidi ve şifreler - kilit ekrani sifresini devredisi birak Genişletmek için tıkla ... Yok hocam şifreyi değil de ben direkt o ekranı kaldırmak istiyorum. Güç tuşuna basıldığında ana ekran gelsin yani