Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese merhaba ilk defa android cihaz kullanıyorum yazışırken resimde görüldüğü gibi "ece itfaiye hasan" gibi has yazıyorum hasan cıkıyor ben bunu nasıl kapatabilirim.
@cenkay
Kestirmeler kapatılmıyor swift klavyede diye biliyorum ancak @turgut0642 beyin dediği gibi kelime silinebiliyor. Bunu tamamen kullanmak istemez iseniz farklı bir klavye düzeni indirmeniz gerekmekte. Örneğin Gboard gibi
@cenkay
Kestirmeler kapatılmıyor swift klavyede diye biliyorum ancak @turgut0642 beyin dediği gibi kelime silinebiliyor. Bunu tamamen kullanmak istemez iseniz farklı bir klavye düzeni indirmeniz gerekmekte. Örneğin Gboard gibi
Ayarlar - Sistem - Dil ve Giriş - Sanal Klavye - Swift Key - Dil ve Giriş - Otomatik yazma ve düzeltme kısmından ıstedıgınız ayarı yapabılırsınız. Ayrıca Gboard kullanmanıza gerek yok suan ıcın swıft key daha kullanılabılır durmakta.