Telefonumun ekranında vuruk yada çatlak yoktur. İlk başlarda arada ekran hiç bir dokunmaya tepki vermiyordu ama videolar ve oyunlar çalışmaya devman ediyor 5- 10 dk yada 30 dk sonra telefon normal haline geliyor. Artık dokunmatik hiç tepki vermiyor ve alarmlar, parmak izi okuma, yüz tanıma ile ana ekran filan geliyor. Dokunmatik çalışmadığı için alarmları kapatamıyorum sürekli çalıyor, telefonu bile kapatamıyorum ancak zorla yeniden başlatabiliyorum oda bi işe yaramıyor.
Hard reset atmayı denemdim ama "Wipe Data/Factory Reset " kısmını power tuşuna basarak seçiyorum. Bana "invalid input. enter the word yes , then touch the button below to confirm the factory reset. this will wipe all user data on this device." hatası veriyor "Yes" yazısını yazmamı istiyor ama dokunmatik ekran çalışmadığı için yazamıyorum. Bu sorunun nasıl çözebilirim.
Hard reset atmayı denemdim ama "Wipe Data/Factory Reset " kısmını power tuşuna basarak seçiyorum. Bana "invalid input. enter the word yes , then touch the button below to confirm the factory reset. this will wipe all user data on this device." hatası veriyor "Yes" yazısını yazmamı istiyor ama dokunmatik ekran çalışmadığı için yazamıyorum. Bu sorunun nasıl çözebilirim.
Son düzenleme: