Yardım Mate 10 Lite eRecovery sorunu

gookkhaann

Yeni Üye
Cihaz
Mate 10 Lite
merhabalar. telefonumun şarjı bittikten sonra şarja taktım. Sonra taktığım kablo yavaş şarj edince başka bir kabloya taktım. Şimdi ise telefonu açmayı denediğimde ilk olarak açılmadı sonra ise eRecoveryi ekranına attı. Yarın müşteri hizmetlerini arıyacağım fakat şu an yapabileceğim bir şey varmı?

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
merhabalar. telefonumun şarjı bittikten sonra şarja taktım. Sonra taktığım kablo yavaş şarj edince başka bir kabloya taktım. Şimdi ise telefonu açmayı denediğimde ilk olarak açılmadı sonra ise eRecoveryi ekranına attı. Yarın müşteri hizmetlerini arıyacağım fakat şu an yapabileceğim bir şey varmı?
Erecovery modda download latest version and erecovery seçeneğini seçin sonra wi-fi ağına bağlanın cihaniz son sürüm yazılımı bulup indirme işlemi yapacaktır veya hata verecektir indirme işlemini yapıp yazılımı yuklerse donanımsal bir sorun yoksa açılacaktır

Son düzenleme:

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
İndirdim kurulum vs yaptı fakat tekrar eRecovery sayfasına geri attı.
Cihaz yazılımı sorunsuz bir şekilde yüklüyor ve buna rağmen tekrar erecovery moda geçiş yapıyorsa sorun büyük ihtimalle donanımsaldir nedenine gelince farkli şarj cihazlarını kısa süre içinde kullanmis olmanız cihazı bu hale getirmiş olabilir kesin bir şey söylemek için cihazın sökülüp bakılması gerekebilir

serkanyasar14

Yeni Üye
Cihaz
Mate 10 Lite
Dediğim gibi sizin sorununuz yazılımsal değil büyük ihtimalle anladığım kadarıyla
merhabalar. mate 10 lite cihazım var. ekran ve batarya değişimi yaptım. ilk ekran ve batarya denemesinde cihaz açıldı. sonra kapatıp cihazı topladım fakat ilk açılmada huawei ereovery menüsü geliyor her seferinde, reboot yaptım, Erecovery modda download latest version and erecovery yaptım internetten yükleme yapmadı hata verdi tekrar kapatıp açtım sorun hayla devam ediyor her açılışta huawei erecovery menüsü geliyor. eski batarya ve ekranını taktım yine aynı. ne yapabiliriz cihaza.