Soru Mate 10 lite ghost screen

YÜZBAŞI

Yeni Üye
Cihaz
Mate 10 Lite
Merhabalar. Mate 10lite kullanıyorum ve sistemim güncel.Dün video izlerken whatsapo uyg. girdim ve whatsapptan bildirim gelince whatsappa geçtim işim bitince tekrar videoyu açtım ama ekranın küçük bir kısmında whatsapp uyg. İçeri gözüktü yani bildirimler kısmı felan sonra 1 2dk içinde geçti ve hiçbirşey kalmadı ve şimdi daha aktif kullanmama rağmen aynı sorun tekrar etmedi bu normal mi? Şuan hiç çıkmadı ve LCD testte yaptım tüm renkler sorunsuz ve gölgesiz olması gerektiği gibi Bu sorun mudur? Normal mi?

d0gukan

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Birçok markanın telefonunda ghost screen olayı meydana gelmektedir. Konuyla ilgili vakit kaybetmeden yetkili servise ulaşmalısınız. Onarımı olmasa bile değişim olabilir. (Garantisi devam ediyor ise.)

YÜZBAŞI

Yeni Üye
Cihaz
Mate 10 Lite
Birçok markanın telefonunda ghost screen olayı meydana gelmektedir. Konuyla ilgili vakit kaybetmeden yetkili servise ulaşmalısınız. Onarımı olmasa bile değişim olabilir. (Garantisi devam ediyor ise.)
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim garantisi devam ediyor ama telefonda şuanlık bir sorun yok ilk defa 1kere oldu küçük bir kısım ve şuan bir sorun yokdemek istediğim bu panelde normal olan bir durum olabilir mi?çünkü sadece 1kere oldu ve şuanda hiç bišey yok.LCD testinde renklerde de hiçbir sorun yok ne gölgelenme ne de farklı bir sorun.

d0gukan

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim garantisi devam ediyor ama telefonda şuanlık bir sorun yok ilk defa 1kere oldu küçük bir kısım ve şuan bir sorun yokdemek istediğim bu panelde normal olan bir durum olabilir mi?çünkü sadece 1kere oldu ve şuanda hiç bišey yok.LCD testinde renklerde de hiçbir sorun yok ne gölgelenme ne de farklı bir sorun.
Şuanda bir defalığa mahsus yapmış olsa da ileride artarak tekrarlama riski var. Onun için müsait olduğunuz bir vakit inceleme için servise götürün veya kapıdan hizmet servisinden yararlanarak kargolayın. En kötü kontrolü sağlanır. Yapılacak birşey varsa serviste müdahale edilir. Eğer ürünü kargo edecekseniz ufak not kağıdında sorunun ne olduğunu özet olarak yazın.