Yeni telefonları satilsin diye yapıyorlar piyasa doyunca cikaricaklar kesin.Birçok haber çıkıyor, ancak bir gelişme yok.
Arkadaşa katılıyorum . Lutfen yetkili biri düzgün bir açıklama yapsın.Güncelleme ile ilgili inancımı kaybettim gibi.. O kadar çok bilgi kirliliği var ki,, neye inanacağımızı şaşırdık.. Her kafadan bir ses çıkıyor.... Birde rica ediyorum Huawei 'den yetkili bir kişi açıklar mı bize... Teknik olarak Android 9.0 Pie EMUI 9.0 kararlı sürümün güncellemesini dağıtmak bu kadar zor mu? Zorsa bu zorluk nedir?
Arkadaslar biz destek sitesiyiz huawei yetkili sitesi degil biz forumu yardimlasma amaciyla actik guncelleme konusunda emin olun diger cihazlara gore huawei daha cok guncelleme veriyorBu Forum niye var acaba admin arkadaşlar yazdikarimiza niye cevap vermiyorsunuz. Huawei Türkiye olarak çok kotu bir izlenim olusturuyorsunuz.
Daha çok güncelleme var diye savunma yapılir mi. Kurumun büyüklüğünden yakından uzaktan bilgisi olmayan birisin galiba sorumuzun halen cevabini alamadik. Kurum büyüklüğü biz bildiğimiz icin Huawei markasını tercih ettik. Lütfen cevaplariniza dikkat edin.Arkadaslar biz destek sitesiyiz huawei yetkili sitesi degil biz forumu yardimlasma amaciyla actik guncelleme konusunda emin olun diger cihazlara gore huawei daha cok guncelleme veriyor
Beyefendi kurumun guncelleme tarihi tam net degildir ben p20 pro kullaniyorum gayet duzenli guncelleme almaktadir sizin istediginiz soruya huawei yetkilileri cevap vermemis ben verememDaha çok güncelleme var diye savunma yapılir mi. Kurumun büyüklüğünden yakından uzaktan bilgisi olmayan birisin galiba sorumuzun halen cevabini alamadik. Kurum büyüklüğü biz bildiğimiz icin Huawei markasını tercih ettik. Lütfen cevaplariniza dikkat edin.
Tabiki kolay değil öncelikle android 9 u google nin huawei göndermesi gerek huawei bunu kendi telefonlarına adapte etmesi gerek arayüzü düzenlemesi gerek emui arayuzunu adapte etmesi gerek örneğin çentikli telefonlarda android9 geldiğinde çentiğe uygun olmaz huawei bunu çentiğe uygunsekilde ayarlaması gerek yoksa ekran çentiğin içine kaçar yada çentiğin hizasindaki ekran siyah görünür bu sadece 1 etken bir sürü etken var istersen bunla ilgili bir video atabilirimGüncelleme ile ilgili inancımı kaybettim gibi.. O kadar çok bilgi kirliliği var ki,, neye inanacağımızı şaşırdık.. Her kafadan bir ses çıkıyor.... Birde rica ediyorum Huawei 'den yetkili bir kişi açıklar mı bize... Teknik olarak Android 9.0 Pie EMUI 9.0 kararlı sürümün güncellemesini dağıtmak bu kadar zor mu? Zorsa bu zorluk nedir?