Soru Mate 20 Lite Dokunmatik Gecikmesi

Emre Şimşek

Huawei üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Arkadaşlar daha çok oyun oynarken özellikle pubg oynarken oluyor. Mesela ekranı sağa donduruyorum böyle yarım saniye geç dönüyor. Oyun tüm akiciligini kaybediyor bu durumda. Vallahi aldigima pişman etti o derece sıkıntı yaşıyorum. Yön tuşlarıyla ileri hareket ederken ekranı döndürmeye çalışınca ekran yarım saniyeyle 1 saniye arası geç dönüyor. Telefonul 4 günlükken bu sorundan ötürü garantiye verdim sorun yok dediler. İnternette biraz araştırma sonucunda şikayetvar sitesinde bendeki sorunu yaşayan bolca insan gördüm ama bir çözüm yolu sunamadilar. Aranızda sorunu yaşayan yada fikir sahibi olan yardım edebilirse sevinirim.

Caner1395

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Kardes bende mate 20 lite kullanicisiyimve bende pubg oynuyorum. Ama boyle bir sorun yasamadim daha once aralik ayindan beri kullaniyorum. Sorunun tamamen oyunun serverlariyla ve internet baglantisiyla alakali oldugunu dusunuyorum. Bunlar cok buyuk etkenler cunki. Cihazda 4 gb ram 64 gb hafiza var sonucta kaldiramicak bir telefon dedil millet bunoyunu 2 gb ramli cihazlarla oynuyo ki bu cihazda 4 gb ram ve guzel bir islemci var. Cihaz konusunda icin rahat olsun derim...

Emre Şimşek

Huawei üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Oyunda kasma yok dostum hani oyunda FPS dusukluguyle alakalı bir sıkıntım yok. Sorun ekran dokunmatigiyle alakalı eskiden 2gb ramli telefonumda bile oyun donsa bile ekranı döndürdümmü dönüyordu ama bunda yarım saniye 1 saniye arası geç dönüyor ve bu çok kötü bir şey. Müşteri hizmetlerine durumu anlatıyorum evet böyle böyle bir sorun var android 9 guncellemesiyle çözülücek diyor ama guncellemeninde geleceği falan yok cikarabilirsem elden cikaricam telefonu.