Ne zaman gelirseMerhaba, Avrupa da dağıtım başlamış, Manuel ne zaman yükleyebiliriz acaba?
Erofs 9.1 in en stabil sürümüMerhaba, bu güncelleme bana da geldi yükleyen var mı hiç. Birde daha önceki açıklamalar Türkçe olarak geliyordu bu nedense ingilizce gelmiş. bu sorun teşkil eder mi?
![]()
9.1 den bahsediyorsunuz değil mi? Çünkü bana daha yeni geldi güncelleme. Forumda Mate 20 lite için 9.1 geldi diye başka yerde göremedim ama bilmiyorum.bu dediğiniz günceleme nerdeyse bir Ay oldu
Merhaba, bu güncelleme bana da geldi yükleyen var mı hiç. Birde daha önceki açıklamalar Türkçe olarak geliyordu bu nedense ingilizce gelmiş. bu sorun teşkil eder mi?
![]()
Bilgi için teşekkürler ama benim cihazım Vatan bilgisayardan alınma. 9.0 güncellemesi benimde geç gelmişti ama 9.1 erken gelince şaşırdım. Bunun yanında güncelleme açıklamaları ingilizce olunca tereddüt ettim. Yinede güncelledim cihazı şimdi de hard reset atıp deneyeceğim bakalım.Henüz bazı modellerine gelmedi yurt dışından alınmış ve seri nosu önde olanlara geldi benimkisi genelde otodan dağıtılmaya başlandığında 1 - 1.5 ay sonra geliyor
Hocam kastedilen 9.0.1 değil 9.1 den kastediliyor.evet 9.0.1 tam br aydan fazla oldu alalı artık nerdeyse EMUI 10 dağıtılacak.