Soru Mate 20 lite emui 9.1?

Tamas

Yeni Üye
Cihaz
Mate 20 Lite
Merhaba, Avrupa da dağıtım başlamış, Manuel ne zaman yükleyebiliriz acaba?

thesunse

Huawei üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Merhaba, bu güncelleme bana da geldi yükleyen var mı hiç. Birde daha önceki açıklamalar Türkçe olarak geliyordu bu nedense ingilizce gelmiş. bu sorun teşkil eder mi?

Z2fys7.jpg

Cemdede

Huawei üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Güncelleme geldi arkadaşlar yüklemeye başladım artı ve eksileri yükleme yapan arkadaşlarda değerlendiririz
oQCxbP.jpg

DeSWa

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Merhaba, bu güncelleme bana da geldi yükleyen var mı hiç. Birde daha önceki açıklamalar Türkçe olarak geliyordu bu nedense ingilizce gelmiş. bu sorun teşkil eder mi?

Z2fys7.jpg

Henüz bazı modellerine gelmedi yurt dışından alınmış ve seri nosu önde olanlara geldi benimkisi genelde otodan dağıtılmaya başlandığında 1 - 1.5 ay sonra geliyor

thesunse

Huawei üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Henüz bazı modellerine gelmedi yurt dışından alınmış ve seri nosu önde olanlara geldi benimkisi genelde otodan dağıtılmaya başlandığında 1 - 1.5 ay sonra geliyor
Bilgi için teşekkürler ama benim cihazım Vatan bilgisayardan alınma. 9.0 güncellemesi benimde geç gelmişti ama 9.1 erken gelince şaşırdım. Bunun yanında güncelleme açıklamaları ingilizce olunca tereddüt ettim. Yinede güncelledim cihazı şimdi de hard reset atıp deneyeceğim bakalım.

yergun02

Paylaşımcı üye
Cihaz
Mate 20 Lite
evet 9.0.1 tam br aydan fazla oldu alalı artık nerdeyse EMUI 10 dağıtılacak.