ceranfurkan
Yeni Üye
- Cihaz
- Mate 20 Lite
Şuan emui 8 kullanıyorum emui 9.0'ı yüklemedigim için mi 9.1 gözükmüyor yoksa ayarlar kısmından daha daha dagitilmaya başlamadı mı
Seri no sıralamasına göre sırayla dağıtıyorlar diye biliyorumŞuan emui 8 kullanıyorum emui 9.0'ı yüklemedigim için mi 9.1 gözükmüyor yoksa ayarlar kısmından daha daha dagitilmaya başlamadı mı
Merhaba anladığım kadarı ile siz 9.0'ı daha yüklememişsiniz. Bildiğim kadarı ile Bu güncellemeyi yüklemeden yeni sürümlere geçemezsiniz. Siz ilk önce 9.0 'a güncelleyin sonraki aşamalarda yeni sürümleri güncelleme kısmında çıkacaktır. Bana geçtiğimiz cuma beklemediğim halde geldi hatta kontrol bile etmemiştim. Şu anda 9.1.0.215 güncellendi ve kullanıyorum.Ayarlar>Sistem>Sistem Güncellemesi kısmında yeni sürüm olarak emui 9.0 güncellemesi var bende şuan emui 9.1 bu kısımdan dağıtılmadi mı yoksa 9.0 i hala yüklemedigim için mi gözükmüyor bende bunu öğrenmek istedim aslında böyle daha açıklayıcı oldu sanırım
Memnun musun kardeşim güncellemedenMerhaba anladığım kadarı ile siz 9.0'ı daha yüklememişsiniz. Bildiğim kadarı ile Bu güncellemeyi yüklemeden yeni sürümlere geçemezsiniz. Siz ilk önce 9.0 'a güncelleyin sonraki aşamalarda yeni sürümleri güncelleme kısmında çıkacaktır. Bana geçtiğimiz cuma beklemediğim halde geldi hatta kontrol bile etmemiştim. Şu anda 9.1.0.215 güncellendi ve kullanıyorum.
Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Hatta 9.0 dan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Tabi her şeyi tam anlamıyla kullanamadım ama alışkanlık olarak sanki daha rahatladı cihaz.Memnun musun kardeşim güncellemeden
Hocam ısrarla anlamıyor kabul etmiyorsun sendeki sürüm emui 9.0.1.173 Şuan 9.1 dağıtımda size gelmemiş belli ki Hi Care den bahsetmiyorlar.hala bazılarınız diyor ki önce 9.0 sürümünü indir bunu alalı tam 2 ay oldu
Hi Care ye baktığımda yeni günceleme sürümü var indirdiği 9.1 Hi Care sürümünü indirdi hepsi bu kadar yani telefona henüz gelmedi belki İmei nosuna göre geliyorsa bize henüz yansımadı gelince yükleriz
![]()
Hocam imei numarasini gizleseydin barihala bazılarınız diyor ki önce 9.0 sürümünü indir bunu alalı tam 2 ay oldu
Hi Care ye baktığımda yeni günceleme sürümü var indirdiği 9.1 Hi Care sürümünü indirdi hepsi bu kadar yani telefona henüz gelmedi belki İmei nosuna göre geliyorsa bize henüz yansımadı gelince yükleriz
![]()
en mantıklısı bu gün yarın gelir onun için bekle derim fazlada değişiklik yok. benim bildiğin 9.0.1 ile aynı ama hatalar giderilmiş olabilir ben fazlada incelemedim doğrusu baktım herşey yerli yerinde uğraşmaya değmez diyerek kurcalamadım.