Soru MATE 20 LİTE EMUİ 9.1

ceranfurkan

Yeni Üye
Cihaz
Mate 20 Lite
Şuan emui 8 kullanıyorum emui 9.0'ı yüklemedigim için mi 9.1 gözükmüyor yoksa ayarlar kısmından daha daha dagitilmaya başlamadı mı

yergun02

Paylaşımcı üye
Cihaz
Mate 20 Lite
sanırım siz Hi Care 9.1 305 sürümünü kast ediyorsunuz bu Hi Care 9.1.305_OVE sürümüdür. telefon güncelemesi değil bilginize.

ceranfurkan

Yeni Üye
Cihaz
Mate 20 Lite
Ayarlar>Sistem>Sistem Güncellemesi kısmında yeni sürüm olarak emui 9.0 güncellemesi var bende şuan emui 9.1 bu kısımdan dağıtılmadi mı yoksa 9.0 i hala yüklemedigim için mi gözükmüyor bende bunu öğrenmek istedim aslında böyle daha açıklayıcı oldu sanırım

thesunse

Huawei üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Ayarlar>Sistem>Sistem Güncellemesi kısmında yeni sürüm olarak emui 9.0 güncellemesi var bende şuan emui 9.1 bu kısımdan dağıtılmadi mı yoksa 9.0 i hala yüklemedigim için mi gözükmüyor bende bunu öğrenmek istedim aslında böyle daha açıklayıcı oldu sanırım
Merhaba anladığım kadarı ile siz 9.0'ı daha yüklememişsiniz. Bildiğim kadarı ile Bu güncellemeyi yüklemeden yeni sürümlere geçemezsiniz. Siz ilk önce 9.0 'a güncelleyin sonraki aşamalarda yeni sürümleri güncelleme kısmında çıkacaktır. Bana geçtiğimiz cuma beklemediğim halde geldi hatta kontrol bile etmemiştim. Şu anda 9.1.0.215 güncellendi ve kullanıyorum.

M.uyanık

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Merhaba anladığım kadarı ile siz 9.0'ı daha yüklememişsiniz. Bildiğim kadarı ile Bu güncellemeyi yüklemeden yeni sürümlere geçemezsiniz. Siz ilk önce 9.0 'a güncelleyin sonraki aşamalarda yeni sürümleri güncelleme kısmında çıkacaktır. Bana geçtiğimiz cuma beklemediğim halde geldi hatta kontrol bile etmemiştim. Şu anda 9.1.0.215 güncellendi ve kullanıyorum.
Memnun musun kardeşim güncellemeden

yergun02

Paylaşımcı üye
Cihaz
Mate 20 Lite
hala bazılarınız diyor ki önce 9.0 sürümünü indir bunu alalı tam 2 ay oldu
Hi Care ye baktığımda yeni günceleme sürümü var indirdiği 9.1 Hi Care sürümünü indirdi hepsi bu kadar yani telefona henüz gelmedi belki İmei nosuna göre geliyorsa bize henüz yansımadı gelince yükleriz

Son düzenleme:

Fego

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Hi Care ye baktığımda yeni günceleme sürümü var indirdiği 9.1 Hi Care sürümünü indirdi hepsi bu kadar yani telefona henüz gelmedi belki İmei nosuna göre geliyorsa bize henüz yansımadı gelince yükleriz
4pjAX4.jpg
Hocam ısrarla anlamıyor kabul etmiyorsun sendeki sürüm emui 9.0.1.173 Şuan 9.1 dağıtımda size gelmemiş belli ki Hi Care den bahsetmiyorlar.

Caner1395

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
4pjAX4.jpg
Hocam imei numarasini gizleseydin bari

yergun02

Paylaşımcı üye
Cihaz
Mate 20 Lite
şu bana 9.1 güncelemesi geldi yüklüyor bakalım günceleme hakkındaki görüşlerimi inceleme sonrası yazarım inşallah.

199020

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
banada dün geldi 9.1 emui güncellemesi bugün yükledim bakalım ne gibi değişiklik olmuş

togi1907

Yeni Üye
Cihaz
Mate 20 Lite
Merhaba

Bana 9.0 güncellemesi gelmemişti bende hafıza kartıyla dosya şeklinde uzun ve yorucu bir süreç sonunda yükleme yapmıştım.

şimdi 9.1 güncellemesi daha telefonuma gelmedi.
Honor 8x de var ona bu sabah geldi.

Şimdi bir sorum olacak.

Mate 20 lite için güncellemeyi sizce bekliyeyimmi yoksa hisuite üzerinden yüklemeye mi çalışayim. Ayrıca hisuite üzerinden yükleme yaparsam telefonumun içindeki dosyalar silinmiyor dimi sadece versiyon olarak üstüne güncelleme geliyor yani?

mevcut sürümüm: 9.0.1.163

Son düzenleme:

yergun02

Paylaşımcı üye
Cihaz
Mate 20 Lite
en mantıklısı bu gün yarın gelir onun için bekle derim fazlada değişiklik yok. benim bildiğin 9.0.1 ile aynı ama hatalar giderilmiş olabilir ben fazlada incelemedim doğrusu baktım herşey yerli yerinde uğraşmaya değmez diyerek kurcalamadım.

Ahmet2677

Huawei Fan
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
en mantıklısı bu gün yarın gelir onun için bekle derim fazlada değişiklik yok. benim bildiğin 9.0.1 ile aynı ama hatalar giderilmiş olabilir ben fazlada incelemedim doğrusu baktım herşey yerli yerinde uğraşmaya değmez diyerek kurcalamadım.
:) huawei bir güncelleme gönderiyor yenisi çıkıyor o gelene kadar arada kalıyor gelmiyor ;)