Soru Mate 20 lite emui 9 dan sonra oluşan sorun

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mr.Dante
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mr.Dante

Huawei üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Arkadaşlar merhaba cihazım mate 20 lite. Bugün ota yolu ile güncelleme geldi güncelledim ve Hard reset attım. Telefonu kurup biraz kurcaladıktan sonra farkettim bir sorun çıktı ortaya.
Bu sorun; herhangi beyaz bir sayfada bildirim panelini aşağı çekince ekran da klavye görünüyor yani hayalet ekran. Ama bildirim çubuğunu aşağı çekmeden bembeyaz sayfada herhangi hiçbişey yok. Acaba bu yazılımsal bir sıkıntı mıdır? Çünkü emui 8 de böyle bişey mevcut değildi.
Cihazını güncelleyen arkadaşlar deneyip bakabilir mi aynı sorun başka kimsede var mı

Arkadaşlar merhaba cihazım mate 20 lite. Bugün ota yolu ile güncelleme geldi güncelledim ve Hard reset attım. Telefonu kurup biraz kurcaladıktan sonra farkettim bir sorun çıktı ortaya.
Bu sorun; herhangi beyaz bir sayfada bildirim panelini aşağı çekince ekran da klavye görünüyor yani hayalet ekran. Ama bildirim çubuğunu aşağı çekmeden bembeyaz sayfada herhangi hiçbişey yok. Acaba bu yazılımsal bir sıkıntı mıdır? Çünkü emui 8 de böyle bişey mevcut değildi.
Cihazını güncelleyen arkadaşlar deneyip bakabilir mi aynı sorun başka kimsede var mı
acaba Güncelleme Yaparken Sarjınız Kaçtı veya telefon aşırı ısınmışmıydı sarjda takılıyken mi güncelleme yapmıştınız ?

Ayarlar - > Ekran -> Renk Modu ve Sıcaklık Kısmında

"Canlı" yazan seçeneği "Normale" getirip biraz öyle deneyin. Böyle düzeldiğini söyleyenler var.

Ekranı değiştir en fazla 450 tutar
Ya zaten fazla pahalı değil de hani dün güncellemeden önce de böyle bir sorunum yoktu güncelledikten sonra oldu. Birde normalde ekranda sorun olduğu zaman nerde beyaz bir sayfa açsan böyle bir sıkıntı olur. Bende sadece bildirim panelini çekince oluyor

Google playda burn fix diye arayın.
Mate20 lite kullanan arkadaşın başına gelmişti 1 ay kadar önce. Klavye ekranda kalmış sizinki gibi.
Programı açıp 30dk falan çalıştırdı düzeldi.
Şuan problemi yok.

Google playda burn fix diye arayın.
Mate20 lite kullanan arkadaşın başına gelmişti 1 ay kadar önce. Klavye ekranda kalmış sizinki gibi.
Programı açıp 30dk falan çalıştırdı düzeldi.
Şuan problemi yok.
Gerçekten uygulamayla oluyor mu işler? Birde markette bulamadım uygulamayı