Mate 20 lite emui 9 Kullananlar

Huawei

Yeniden Huawei
Yönetici
Kurucu
Cihaz
P20 Pro
merhaba mate 20 lite sahipleri emui 9 yukselten arkadaslar bu konudan deneyimlerinizi paylasabilirsiniz

Punch

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Yükselten arkadaşlar bize bilgiler aktarabilirmi detaylı ekran fotoğrafları paylaşabilir mi acaba ?

hsaglam84

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Ben bazen geri dönsem mi diye düşünüyorum.

Telefonu kapattığım zaman ekran bir kaç saniye donuyor sonra komple kapanıyor

Gmail'e girdiğimde mail var ama gözükmüyor aşağıya çekip uygulama içeriğini yenildiğimde gözüküyor

Bildirimlerde pek çok kez vermiyor.

Aslında bunların dışında memnunum bazı özelliklerini beğeniyorum güzel ama

Eski yazılımı yüklemeyi saydığım sebeplerden dolayı düşünüyorum.

Huawei

Yeniden Huawei
Yönetici
Kurucu
Cihaz
P20 Pro
Ben bazen geri dönsem mi diye düşünüyorum.

Telefonu kapattığım zaman ekran bir kaç saniye donuyor sonra komple kapanıyor

Gmail'e girdiğimde mail var ama gözükmüyor aşağıya çekip uygulama içeriğini yenildiğimde gözüküyor

Bildirimlerde pek çok kez vermiyor.

Aslında bunların dışında memnunum bazı özelliklerini beğeniyorum güzel ama

Eski yazılımı yüklemeyi saydığım sebeplerden dolayı düşünüyorum.
Gmail uygulamasinin verilerini temizleyin düzelir

Fego

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Kısa özeti çok memnunum peki hangi açıdan derseniz arayüz çok güzel telefon açık ara hızlandı tabi uzaya gitmiyor. Sarj noktasında daha iyi olduğunu gördüm ilk izlenimler böyle 4 gün içinde

Punch

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Kısa özeti çok memnunum peki hangi açıdan derseniz arayüz çok güzel telefon açık ara hızlandı tabi uzaya gitmiyor. Sarj noktasında daha iyi olduğunu gördüm ilk izlenimler böyle 4 gün içinde
Hocam hatırlıyorsan senle forumun ilk zamanlarından beridir . mate 20 lite güncellemesini bekliyorduk benim kanatimce 9.0 güncellemesinden sonra kısa süre içerisinde 9.1 güncellemesini verecekler.

Fego

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Hocam hatırlıyorsan senle forumun ilk zamanlarından beridir . mate 20 lite güncellemesini bekliyorduk benim kanatimce 9.0 güncellemesinden sonra kısa süre içerisinde 9.1 güncellemesini verecekler.
Hocam açıkçası sizinle aynı fikirdeyim diğer telefon modellerinde yayınlananlar var kısa süre içinde gelecektir. Ama süreyi uzartırlarsa umarım biz manuel olarak bulabiliriz.

Punch

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Hocam açıkçası sizinle aynı fikirdeyim diğer telefon modellerinde yayınlananlar var kısa süre içinde gelecektir. Ama süreyi uzartırlarsa umarım biz manuel olarak bulabiliriz.
Kaanatimce ilk verdikleri sürümde hata vardı ve geri çektiler ve şimdi düzenlenip yenilenip tekrar verilmesi umarım sizin yüklediğiniz sürüm o ilk verdikleri sürüm değildir ve sorunsuzdur.

byyasin

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Arkadaşlar Ben Emui 8.2 kullanıyorum Google Maps de sorun var 9a geçenlerde düzelmiş mi bi kontrol eder misiniz.

Google Maps de Konum arama kısmına gelin ve yazmaya başlayın

is yazın istanbul ile ilgili sonuçlar gelmeye başlayınca isden sonraki kısmı tanbul felan diye yazmaya başlayın altta sonuçlar göründükçe kasılmaalar oluyor ve çok fazla kasılıyor yazdıklarınız 2-3 sn sonra yazılıyor bu sizde oluyor mu ?

Uygulamalardan Haritalar uygulamasının Verilerini felan temizledim ama işe yaramadı.

iskender

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Arkadaşlar Ben Emui 8.2 kullanıyorum Google Maps de sorun var 9a geçenlerde düzelmiş mi bi kontrol eder misiniz.

Google Maps de Konum arama kısmına gelin ve yazmaya başlayın

is yazın istanbul ile ilgili sonuçlar gelmeye başlayınca isden sonraki kısmı tanbul felan diye yazmaya başlayın altta sonuçlar göründükçe kasılmaalar oluyor ve çok fazla kasılıyor yazdıklarınız 2-3 sn sonra yazılıyor bu sizde oluyor mu ?

Uygulamalardan Haritalar uygulamasının Verilerini felan temizledim ama işe yaramadı.
Bende de var ayni sorun. Daha önce yoktu böyle bir sorun. Haritaları Google play de güncelledikten sonra oluştuğunu düşünüyorum. Not:sürüm bende de 8.2

m8l8th

Paylaşımcı üye
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
merhaba mate 20 lite sahipleri emui 9 yukselten arkadaslar bu konudan deneyimlerinizi paylasabilirsiniz
ilk yükledigimde inanilmaz bir kasma oldu. yedeklerimi alip sifirladim telefonu mecbur. simdilik iyi sayilir. bir sorunla karsilasirsam buraya aktaracagim.

m8l8th

Paylaşımcı üye
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
ben şu ana dek bir sorunla karşılaşmadım. uygulama geçişlerinde, ekran görüntüsü almada, ayarlar menüsünde, arkaplanda calisan uugulamalari görüntülemede, ses açma kısmada değişiklikler olmuş şimdilik bunları gördüm