Gmail uygulamasinin verilerini temizleyin düzelirBen bazen geri dönsem mi diye düşünüyorum.
Telefonu kapattığım zaman ekran bir kaç saniye donuyor sonra komple kapanıyor
Gmail'e girdiğimde mail var ama gözükmüyor aşağıya çekip uygulama içeriğini yenildiğimde gözüküyor
Bildirimlerde pek çok kez vermiyor.
Aslında bunların dışında memnunum bazı özelliklerini beğeniyorum güzel ama
Eski yazılımı yüklemeyi saydığım sebeplerden dolayı düşünüyorum.
Deneyim teşekkür ederimGmail uygulamasinin verilerini temizleyin düzelir
Hocam hatırlıyorsan senle forumun ilk zamanlarından beridir . mate 20 lite güncellemesini bekliyorduk benim kanatimce 9.0 güncellemesinden sonra kısa süre içerisinde 9.1 güncellemesini verecekler.Kısa özeti çok memnunum peki hangi açıdan derseniz arayüz çok güzel telefon açık ara hızlandı tabi uzaya gitmiyor. Sarj noktasında daha iyi olduğunu gördüm ilk izlenimler böyle 4 gün içinde
Hocam açıkçası sizinle aynı fikirdeyim diğer telefon modellerinde yayınlananlar var kısa süre içinde gelecektir. Ama süreyi uzartırlarsa umarım biz manuel olarak bulabiliriz.Hocam hatırlıyorsan senle forumun ilk zamanlarından beridir . mate 20 lite güncellemesini bekliyorduk benim kanatimce 9.0 güncellemesinden sonra kısa süre içerisinde 9.1 güncellemesini verecekler.
Kaanatimce ilk verdikleri sürümde hata vardı ve geri çektiler ve şimdi düzenlenip yenilenip tekrar verilmesi umarım sizin yüklediğiniz sürüm o ilk verdikleri sürüm değildir ve sorunsuzdur.Hocam açıkçası sizinle aynı fikirdeyim diğer telefon modellerinde yayınlananlar var kısa süre içinde gelecektir. Ama süreyi uzartırlarsa umarım biz manuel olarak bulabiliriz.
Yine aynıDeneyim teşekkür ederim
Bende de var ayni sorun. Daha önce yoktu böyle bir sorun. Haritaları Google play de güncelledikten sonra oluştuğunu düşünüyorum. Not:sürüm bende de 8.2Arkadaşlar Ben Emui 8.2 kullanıyorum Google Maps de sorun var 9a geçenlerde düzelmiş mi bi kontrol eder misiniz.
Google Maps de Konum arama kısmına gelin ve yazmaya başlayın
is yazın istanbul ile ilgili sonuçlar gelmeye başlayınca isden sonraki kısmı tanbul felan diye yazmaya başlayın altta sonuçlar göründükçe kasılmaalar oluyor ve çok fazla kasılıyor yazdıklarınız 2-3 sn sonra yazılıyor bu sizde oluyor mu ?
Uygulamalardan Haritalar uygulamasının Verilerini felan temizledim ama işe yaramadı.
ilk yükledigimde inanilmaz bir kasma oldu. yedeklerimi alip sifirladim telefonu mecbur. simdilik iyi sayilir. bir sorunla karsilasirsam buraya aktaracagim.merhaba mate 20 lite sahipleri emui 9 yukselten arkadaslar bu konudan deneyimlerinizi paylasabilirsiniz