haber Mate 20 lite güncelleme hk. Bilgi

DeSWa

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
EOzm4B.jpg

Huawei resmi açıklamasıdır.
Şuanlık türkiye için bir açık tarih verilmemektedir güncelleme ile alakalı

Emrullah Kurt

Katılımcı Üye
Cihaz
Mate 20 Lite
Bir çok teknoloji sayfası 3 saat önce dağıtılmaya başlandığını söyledi. Ben bugün gün için de haberi görmeden önce müşteri hizmetlerini aradım temmuz dediler

DeSWa

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Bir çok teknoloji sayfası 3 saat önce dağıtılmaya başlandığını söyledi. Ben bugün gün için de haberi görmeden önce müşteri hizmetlerini aradım temmuz dediler
Bende müşteri hizmetlerinden aldım mail şuan için dağıtım yok desiler

Efe

Huawei Team
Kurucu
CoAdmin
Cihaz
Mate 20 Pro
Bosuba ugrasmayin sitedeki yazilimi indirin yukleyin yurtdisina gelen guncelleme dosyasi sitedekide

DeSWa

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Bosuba ugrasmayin sitedeki yazilimi indirin yukleyin yurtdisina gelen guncelleme dosyasi sitedekide

Yükledim onu sonra eski sürümüne geri döndüm biraz kasma ve şarjın hızlı bitmesi ve yavaş şarj olması yüzünden

Punch

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Bugün konuşup temmuzda başlıyacak diyen yönetimemi maile cevep veren öüşteri yetkilisinemi yoksa twitter dan yazanamı inanıcağmızı şaşırdık iyice
Açıkçası kimseye inanmayacaksınız 15.04.2019 tarihinde dağıtıma başlanıldığını belirtmişlerdi ama bunların hepsi hikaye müşteri hizmetlerine yeteri kadar bilgi verilmiyor . bu insanlarda günü kurtarmak amacıyla kendi tahminlerine göre bilgi veriyor ayrıca bu konu hakkında resmi bir açıklama yok diyen müşteri hizmetleri kendisini riske atmaması amacıyla o cevabı vermiştir. çünkü burda daha öncede rastladık bir çok arkadaşa bende dahil olmak üzere nisan 15 de dağıtıma başlanıcak ve mayıs sonunda bitecek denilmişti ama gördüğümüz üzere sonuç değişmedi benim belirtmiş olduğum fikir hala değişmedi sonuç olarak şuan apple şirketi ios 13 tanıtımını gerçekleştirdi ve yakın zamanda açık betaya sunacak buda dünyada geniş bir habere konu olucak huawei bu planda geri kalmamak açısıyla kendi cihazlarına ios 13 arka planda bırakmaya çalışacak şekilde güncellemeleri o tarihe göre dağıtacak benim kendi düşüncem budur.