Değerli arkadaşlar.
Şuan ki mevcut rom 9.1.0.289(C432E5R1P1)
Aslında ben güncelleme ilede çok ilgilenmiyorum fakat telefon son aldığı güncellemeden sonra biraz absürt çalışıyor, bende gerek telefon arayüzünden ve gerekse de HiSuite aracılığı ile günceleme yada eski sürüme geri dönmeye çalışıyorum olmuyor.
Download/Recovery Moda aldığım zaman (getting package info failed) hatası alıyorum.
Telefona hiçbir işlem yapmadım, sadece network üzerinden gelen güncellemer ile yükseltme işlemi yaptım ama telefon'dan ve güncelleme politikasından memnun değilim.
Yüklediğim bu resim, bana ait değil ama aldığım hata aynı.
Huawei firması stock rom paylaşımını neden yapmıyor, Bu kadar mahrem olan şey nedir.
HiSuite'nin geliştirilmesi lazım, telefonu iade etmediğime de pişman oldum.
Telefonu il aldığımda böyle bir konu açmıştım.
Değerli arkadaşlar.
Telefonumun Country: EU yazıyor.
Telefona SD kart aracılığı ile yükleyebileceğim STOCK ROM adresi verebilir misiniz.
Soğudum valla ya.
Şuan ki mevcut rom 9.1.0.289(C432E5R1P1)
Aslında ben güncelleme ilede çok ilgilenmiyorum fakat telefon son aldığı güncellemeden sonra biraz absürt çalışıyor, bende gerek telefon arayüzünden ve gerekse de HiSuite aracılığı ile günceleme yada eski sürüme geri dönmeye çalışıyorum olmuyor.
Download/Recovery Moda aldığım zaman (getting package info failed) hatası alıyorum.
Telefona hiçbir işlem yapmadım, sadece network üzerinden gelen güncellemer ile yükseltme işlemi yaptım ama telefon'dan ve güncelleme politikasından memnun değilim.
Yüklediğim bu resim, bana ait değil ama aldığım hata aynı.
Huawei firması stock rom paylaşımını neden yapmıyor, Bu kadar mahrem olan şey nedir.
HiSuite'nin geliştirilmesi lazım, telefonu iade etmediğime de pişman oldum.
Telefonu il aldığımda böyle bir konu açmıştım.
Linkleri Görebilmek İçin Giriş yap veya
Üye ol.
Değerli arkadaşlar.
Telefonumun Country: EU yazıyor.
Telefona SD kart aracılığı ile yükleyebileceğim STOCK ROM adresi verebilir misiniz.
Soğudum valla ya.