Yardım Mate 20 Lite Güncelleme Problemi

gncaslan

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Değerli arkadaşlar.
Şuan ki mevcut rom 9.1.0.289(C432E5R1P1)
Aslında ben güncelleme ilede çok ilgilenmiyorum fakat telefon son aldığı güncellemeden sonra biraz absürt çalışıyor, bende gerek telefon arayüzünden ve gerekse de HiSuite aracılığı ile günceleme yada eski sürüme geri dönmeye çalışıyorum olmuyor.

Download/Recovery Moda aldığım zaman (getting package info failed) hatası alıyorum.
Telefona hiçbir işlem yapmadım, sadece network üzerinden gelen güncellemer ile yükseltme işlemi yaptım ama telefon'dan ve güncelleme politikasından memnun değilim.

NnEWdk.jpg

Yüklediğim bu resim, bana ait değil ama aldığım hata aynı.
Huawei firması stock rom paylaşımını neden yapmıyor, Bu kadar mahrem olan şey nedir.
HiSuite'nin geliştirilmesi lazım, telefonu iade etmediğime de pişman oldum.

Telefonu il aldığımda böyle bir konu açmıştım.

Değerli arkadaşlar.
Telefonumun Country: EU yazıyor.
Telefona SD kart aracılığı ile yükleyebileceğim STOCK ROM adresi verebilir misiniz.
Soğudum valla ya.

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
Değerli arkadaşlar.
Şuan ki mevcut rom 9.1.0.289(C432E5R1P1)
Aslında ben güncelleme ilede çok ilgilenmiyorum fakat telefon son aldığı güncellemeden sonra biraz absürt çalışıyor, bende gerek telefon arayüzünden ve gerekse de HiSuite aracılığı ile günceleme yada eski sürüme geri dönmeye çalışıyorum olmuyor.

Download/Recovery Moda aldığım zaman (getting package info failed) hatası alıyorum.
Telefona hiçbir işlem yapmadım, sadece network üzerinden gelen güncellemer ile yükseltme işlemi yaptım ama telefon'dan ve güncelleme politikasından memnun değilim.

NnEWdk.jpg

Yüklediğim bu resim, bana ait değil ama aldığım hata aynı.
Huawei firması stock rom paylaşımını neden yapmıyor, Bu kadar mahrem olan şey nedir.
HiSuite'nin geliştirilmesi lazım, telefonu iade etmediğime de pişman oldum.

Telefonu il aldığımda böyle bir konu açmıştım.

Değerli arkadaşlar.
Telefonumun Country: EU yazıyor.
Telefona SD kart aracılığı ile yükleyebileceğim STOCK ROM adresi verebilir misiniz.
Soğudum valla ya.
En son ne zaman güncelleme almıştınız cihaniz c432 Avrupa bölge koduna sahip güncelleme alması lazım çünkü derleme numaranız normal SD kart dload yöntemiyle önceki sürüme geçmek istiyorsanız stock rom bulursam konuya yazarim

gncaslan

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
İlginizden dolayı teşekkür ederim.
Son güncellemeyi 2 ay önce falan almıştım.
Umarım stock rom bulursunuz.

gncaslan

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Yeni Problemim :)
Usb aracılığı ile bilgisayara bağlıyorum HiSuite kod istiyor tam girerken gidiyor vve 3 saniye sonra tekrar kod istiyor.
Bilgisayarın Aygıt Yöneticisinden baktım acaba usb soketlerde yada kabloda mı bir sorun var diye.
Aygıt yöneticisi tüm donanımları (Telefona Ait) tanıyor ve herhangi bir hareket vermiyor.
yani bu nedir arkadaşlar ya, sıfır telefon basit bir yazılım hatasından dolayı servise mi gönderelim.

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
Yeni Problemim :)
Usb aracılığı ile bilgisayara bağlıyorum HiSuite kod istiyor tam girerken gidiyor vve 3 saniye sonra tekrar kod istiyor.
Bilgisayarın Aygıt Yöneticisinden baktım acaba usb soketlerde yada kabloda mı bir sorun var diye.
Aygıt yöneticisi tüm donanımları (Telefona Ait) tanıyor ve herhangi bir hareket vermiyor.
yani bu nedir arkadaşlar ya, sıfır telefon basit bir yazılım hatasından dolayı servise mi gönderelim.
Bunun cihazla ilgili bir problem olduğunu sanmıyorum bendede oluyordu her zaman kullandığınız PC ise USB kablosundan olabilir veya USB girişlerinin PC ye veya telefona tam oturduğundan emin olun dload yöntemiyle rom yüklemeyin uygun rom olmazsa cihazınız erecovery modda kalabilir hala emui 10 güncellemesi almayan mate 20 lite cihazlar var

gncaslan

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
telefona Hard reset atayım diye reset menüsüne girdim, orada da FAİLED hatası verdi.
USB soket yada USB kablo hata olma ihtimalini bende düşündüm ama dediğim gibi AYGIT YÖNETİCİSİ bir aygıt bağladığında yada çıkarıldığıında kendini yeniler ama hiçbir hareket yok, usb composit device ve Usb depolama aygıtı olarak görünüyor.

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
telefona Hard reset atayım diye reset menüsüne girdim, orada da FAİLED hatası verdi.
USB soket yada USB kablo hata olma ihtimalini bende düşündüm ama dediğim gibi AYGIT YÖNETİCİSİ bir aygıt bağladığında yada çıkarıldığıında kendini yeniler ama hiçbir hareket yok, usb composit device ve Usb depolama aygıtı olarak görünüyor.
Tuhaf hard reset isleminde neden failed hatası veriyor

gncaslan

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Tuhaf hard reset isleminde neden failed hatası veriyor

HiSuite yönergesi ile sistem kurtarma moduna girdim HiSuite Telefonunuz sistem kurtarmayı desteklemiyor diyor.
Abi bi git ya valla ha böyle saçma bir telefon görmedim, kendi kendine bootloaderi nasıl yiyor nasıl recovery menüsüne irmiyor aklım almıyor.

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
HiSuite yönergesi ile sistem kurtarma moduna girdim HiSuite Telefonunuz sistem kurtarmayı desteklemiyor diyor.
Abi bi git ya valla ha böyle saçma bir telefon görmedim, kendi kendine bootloaderi nasıl yiyor nasıl recovery menüsüne irmiyor aklım almıyor.
Hisuite üzerinden sistem kurtarmada cihaz düzgün bir şekilde çalısiyor demesi lazim cihazda bir sorun yoksa

gncaslan

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Hisuite üzerinden sistem kurtarmada cihaz düzgün bir şekilde çalısiyor demesi lazim cihazda bir sorun yoksa
Abi işte sıkıntı şu ki, HiSuite Cihazı bir görüyor, bir görmüyor.
Hard Reset Bölümünde Software install Failed diyor beni. ( ) adresine yönlendiriyor.
HiSuite Güç kısma ve Power Tuşuna basarak Telefonunuzu bağlayın diyor bağlıyorum, telefonunuz kurtarmayı desteklemiyor diyor.
Telefon açılıyor, telefon çalışıyor ama ne recovery moda, ne download moda, nede kurtarma moduna giremiyorum.