Soru Mate 20 lite kamera sorunu

M.uyanık

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Arkadaşlar cihazım mate 20 lite alalı daha 1 ay bile olmadı memnundum lakin arkadasın psmart 2018 telefonunu görene kadar fotoğraf karşılaştırması yaptık arada bariz cok fark var ve işin acayip tarafı arkadasın telefonu cok daha güzel çekiyor benim telefon sisli puslu çekiyor net değil arka kamerada problem var selfisinden memnunum ne yapmamı önerirsiniz?

Efe

Huawei Team
Kurucu
CoAdmin
Cihaz
Mate 20 Pro
Arkadaşlar cihazım mate 20 lite alalı daha 1 ay bile olmadı memnundum lakin arkadasın psmart 2018 telefonunu görene kadar fotoğraf karşılaştırması yaptık arada bariz cok fark var ve işin acayip tarafı arkadasın telefonu cok daha güzel çekiyor benim telefon sisli puslu çekiyor net değil arka kamerada problem var selfisinden memnunum ne yapmamı önerirsiniz?
Kamera ayarlarina baktinizmi ?

yergun02

Paylaşımcı üye
Cihaz
Mate 20 Lite
foto konusunda geri kalmış bencede mi 8 bundan kat kat iyi çekiyor katlanacağız belkiyeni güncelemeyle düzelir ama sanmiyorum çünkü android 9da bazı yenilikler ikon şarj görsel olarak daha doğrusu veriler değişlir başka ne olabailiri ki çünkü galaxy 9 plus'a android 9 gelmişti elimdeyken onu bununla takas ettim aramiyorum desem yalan olur haa! bununda kendine göre iyi tarfları var örneğin yüz tanımada bu çok üstün.

M.uyanık

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Cok şikayet var diğer sitelerde de okudum umarım dikkate alırlarsa bizde memnun olur başkalarına öneririz