Soru Mate 20 lite kamera

vezniaher

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Merhaba, mate 20 lite'da arka kamera ile bir nesne çekerken bokeh efekti uygulamıyor, portre moduna alıyorum, bokeh efekti açık ama uygulamıyor, örneğin bir şişe fotoğrafı çekiyorum, normal çekiyor.
Ama bir insan çektiğimde bokeh efekti çalışıyor. Nesneler için bokeh efekti yok mu bunlarda?

Kopan

Yeni Üye
Cihaz
Mate 20 Pro
selam, bokeh efekti otomatik olarak sadece portre modunda çalışır. cansız bir nesne çekip buna derinlik vermek veya arka planı veya öndeki nesneyi bulanık çekmek istiyoranız bunu Pro modunda kendiniz ayarlayabilirsiniz. Veya Huawei nin kameralarda kullandığı açıklık modu var. burdan diyafram aralığını arttırıp fotoğrafı çektikten sonra dilediğiniz katmanı bulanıklaştırabilirsiniz.

vezniaher

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
selam, bokeh efekti otomatik olarak sadece portre modunda çalışır. cansız bir nesne çekip buna derinlik vermek veya arka planı veya öndeki nesneyi bulanık çekmek istiyoranız bunu Pro modunda kendiniz ayarlayabilirsiniz. Veya Huawei nin kameralarda kullandığı açıklık modu var. burdan diyafram aralığını arttırıp fotoğrafı çektikten sonra dilediğiniz katmanı bulanıklaştırabilirsiniz.
Bilmiyordum teşekkür ederim sağolun