Yardım Mate 20 Lite şarj aleti

m8l8th

Paylaşımcı üye
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
selamlar. şarj aletini prize taktığımda, az duyulan bir cızırtı sesi alıyorum sürekli. evde bir tane akım korumalı var, onda ses yapmıyor ama evde hangi prize takarsam takayım cızırtı yapıyor, yaklaşınca duyuluyor fakat. yanında değilseniz duyulmuyor. elektrikten anlayan arkadaşlar bilgilendirebilir mi?

Byseus

HuaweiTeam
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
selamlar. şarj aletini prize taktığımda, az duyulan bir cızırtı sesi alıyorum sürekli. evde bir tane akım korumalı var, onda ses yapmıyor ama evde hangi prize takarsam takayım cızırtı yapıyor, yaklaşınca duyuluyor fakat. yanında değilseniz duyulmuyor. elektrikten anlayan arkadaşlar bilgilendirebilir mi?

Elektrikten anlamam fakat benzer bir durum farklı bir cihazda [meizu] başıma gelmişti en son çatır çatır yandı sigortayı attırdı. Dikkat et!

m8l8th

Paylaşımcı üye
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
ha
Garantisi varsa Garantiye verin. Akım kaybı yaşıyor şarj aleti cihazada zarar verebilir
garantiye telefonla birlikte vermem gerekecek sanırım. mantıksız geliyor, akım korumalıda sıkıntı olmuyor sıfır ses, ama başka nereye takarsam takayım bi ses, değişik değişik. ugrastırdıklari şeye bak ya

m8l8th

Paylaşımcı üye
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
"""smps devreleri trafoyu yüksek frekanla sürüyor 100KHz-400KHz gibi ondan coil whine bobin ağlaması oluyor trafo bobilerden oluşur kondansatörlerde sesli olabilir normal..."""

"O içindeki adaptörün trafosundan geliyor enerji geçerken trafonun demirlerinin titreşiminden geliyor evde 5 tane şarj cihazı var hepsinden geliyor sorun yok""

özetle ısınma sorunu yoksa sorun yok deniyor.

internette böyle cevaplar buldum.

Huawei

Yeniden Huawei
Yönetici
Kurucu
Cihaz
P20 Pro
"""smps devreleri trafoyu yüksek frekanla sürüyor 100KHz-400KHz gibi ondan coil whine bobin ağlaması oluyor trafo bobilerden oluşur kondansatörlerde sesli olabilir normal..."""

"O içindeki adaptörün trafosundan geliyor enerji geçerken trafonun demirlerinin titreşiminden geliyor evde 5 tane şarj cihazı var hepsinden geliyor sorun yok""

özetle ısınma sorunu yoksa sorun yok deniyor.

internette böyle cevaplar buldum.
Bakın Aynı problemi samsung kullandıgım zamanlarda yaşadım , Tehlikeli bir durum olabilir işinizi sakata atmayın garantisi varsa verin.