- Cihaz
- Mate 20 Lite
Arkadaşlar Mate 20 lite sistem uygulamaları nasıl kaldırabilirim? Bilgisayardan ADM ile denedim fakat hata alıyorum. Başka bir yolu varmıdır acaba?
Sistem uygulamalari korumalıdır cihazin bootloader kilidi kaldırılıp root atıldıktan sonra kaldırma izni verilebilir denemedim ama genelde böledirArkadaşlar Mate 20 lite sistem uygulamaları nasıl kaldırabilirim? Bilgisayardan ADM ile denedim fakat hata alıyorum. Başka bir yolu varmıdır acaba?
bootloader ile ugrasmak yerine pc den adb ile yapmayi duzgunce dene,sorun muhtemelen usb hata ayiklama ile veya project menu ile ilgilidirArkadaşlar Mate 20 lite sistem uygulamaları nasıl kaldırabilirim? Bilgisayardan ADM ile denedim fakat hata alıyorum. Başka bir yolu varmıdır acaba?
İki bilgisayardan da denedim hocam sanırım birşeyi yanlış yapıyorum ama çözemedim yazıldığı gibi uyguluyorumbootloader ile ugrasmak yerine pc den adb ile yapmayi duzgunce dene,sorun muhtemelen usb hata ayiklama ile veya project menu ile ilgilidir
MerhabaArkadaşlar Mate 20 lite sistem uygulamaları nasıl kaldırabilirim? Bilgisayardan ADM ile denedim fakat hata alıyorum. Başka bir yolu varmıdır acaba?