9. 1 surumlerine imei atilmiyor su anda yakinda atilir ama ne zaman belli degil. 8 surumune ve 9 surumume atilabiliyor boxlarlaarkadaşlar mate 20 pro'ya imei atılabiliyor mu?
Teşekkür ederim9. 1 surumlerine imei atilmiyor su anda yakinda atilir ama ne zaman belli degil. 8 surumune ve 9 surumume atilabiliyor boxlarla
hayırlı olsunTeşekkür ederim
hocam bu arada mate 20 pro alıyorum nasipse
Teşekkürlerhayırlı olsun
Hocam pc üzerinden Hisuite ile 9 versiyona dönüp imei atsam sonra tekrar Hisuite ile güncellesem bir sorun olur mu.9. 1 surumlerine imei atilmiyor su anda yakinda atilir ama ne zaman belli degil. 8 surumune ve 9 surumume atilabiliyor boxlarla
imei gidebilir ama tekrar donus yapip. imei atabilirsin destekleyen tool varsaHocam pc üzerinden Hisuite ile 9 versiyona dönüp imei atsam sonra tekrar Hisuite ile güncellesem bir sorun olur mu.
Hocam tool konusunda bana biraz yardımın dokunur muimei gidebilir ama tekrar donus yapip. imei atabilirsin destekleyen tool varsa
toolar ucretli dostum su anda ki senin cihaz su anda imei atilmismiHocam tool konusunda bana biraz yardımın dokunur mu
bİRDE ŞU ANDA BOXLAR MATE 20 LİTEYE İMEİ ATAMIYOR .HUAWEİNİN BOOTLOADER SİSTEMİ COK BAŞKA. ALDIGIM DUYUMLARA GÖRE BU İŞİ YAPAN ADAMLAR VAR HUAWEİDE ÇALIŞAN ADAMLAR 100 DOLAR ALIYORLAR. SANA BOOTLOADER DOSYALARINI ATIYORLAR.. MAİL ÜZERİNDEN ADAMLARLA GÖRÜŞME YAPIYORSUN. FİYATIDA TUZLU P20 PRO ,MATE 20 PRO,MATE 20 LİTE ,KİRİN 980 İŞLEMCİLERDE DAHİL İMEİ ŞU ANDA ATILMIYORHocam tool konusunda bana biraz yardımın dokunur mu
Gelişme Yok....