O ozkan16 Katılımcı Üye Cihaz Mate 20 Lite 1 Mar 2019 #1 Mate 20 lite şubat ayı güvenlik güncellemesi 141 kodlu sürümüyle yayınlandı Turkcell hatlardaki ağ seçim sorunu devam ediyor
Mate 20 lite şubat ayı güvenlik güncellemesi 141 kodlu sürümüyle yayınlandı Turkcell hatlardaki ağ seçim sorunu devam ediyor
m8l8th Paylaşımcı üye Destek Ekibi Huawei Üyesi Cihaz Mate 20 Lite 1 Mar 2019 #2 bana da geldi. bi an heyecanlandım, 9 geldi sandım.
O ozkan16 Katılımcı Üye Cihaz Mate 20 Lite 1 Mar 2019 #3 m8l8th' Alıntı: bana da geldi. bi an heyecanlandım, 9 geldi sandım. Genişletmek için tıkla ... Boşuna heyecan yapmışsın daha 1-2 ayı bulur beta ları bitmedi daha
m8l8th' Alıntı: bana da geldi. bi an heyecanlandım, 9 geldi sandım. Genişletmek için tıkla ... Boşuna heyecan yapmışsın daha 1-2 ayı bulur beta ları bitmedi daha
E Emrullah Kurt Katılımcı Üye Cihaz Mate 20 Lite 1 Mar 2019 #4 Ben aradım müşteri hizmetlerini Nisan da dağıtılmaya başlanacak dedi
O ozkan16 Katılımcı Üye Cihaz Mate 20 Lite 1 Mar 2019 #5 Emrullah Kurt' Alıntı: Ben aradım müşteri hizmetlerini Nisan da dağıtılmaya başlanacak dedi Genişletmek için tıkla ... Olabilir ama birseyden de haberleri yok çoğu zaman
Emrullah Kurt' Alıntı: Ben aradım müşteri hizmetlerini Nisan da dağıtılmaya başlanacak dedi Genişletmek için tıkla ... Olabilir ama birseyden de haberleri yok çoğu zaman