Miu den Emui ye geçmek

ebmk

Yeni Üye
Cihaz
Honor 8x
Arkadaşlar herkese merhaba.Tutkulu bir miu kullanıcısı olarak telefonu değiştirmek istediğinimde telefon fiyatlari çok yükseldi.Dusuncem mı Max 3 almaktı ancak fiyatı ÖTV yükselince 2.600 lerin üzerine çıktı .Biraz telefonları incelediğimde honur x8 ve x8 Max gördüm .İncelediğimde fiyatlarının x8 olarak 2000 TL altı bulwmibilyorum. Max ise yurt içi olarak yok ama kayıtlı olarak sahibinden comda 2000 TL altı var.Kullanan var ise bu telefonlar için yorumlarınız nedir.Miui den Emui geçişinde kullanım olarak sıkıntı yaşar mıyım .Bu tel fonlar için. Güncelleme nasıl. Güncelleme geliyormu.Stoc rom harici costum tonları varmı .Bu telefonları düşünmekte sebebim ise ekranlarının büyük olması ve gönlüm x8 maxtan yana.Su anda mı Max 1 kullandığım için büyük ekran kullanımı çok iyi.Gorus ve düşüncelerinizi paylasirsaniz sevinirim.
.

AdmShn

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
öncelikle hoşgeldin dostum sorularına sırayla kendi tecrübelerimle cevap vermeye çalışacağım.
Bende daha önce bi dönem xiaomi kullandım arayüz konusunda sıkıntı çekmessin huawei ve honor cihazlarında gayet kolaydır.
Honor 8x bence şuan alınabilecek seviyede 2000 bandında güzel bi cihaz tavsiye ederim.
Huaweinin sıkıntıları malum ama elinden geldiğince güncelleme veriyorlar,nitekim honor 8x android pie var daha fazlasınıda alacapğını düşünmüyorum aylık güvenlik güncellemesi alırsın bu kadar. Bu arada atlamışım ekran büyüklüğü gayet güzel bu cihazda.
Son olarak ta custom rom felan bahsetmişsin benim şahsi fikrim arkadaşlarda katılır buna xiaomi gibi rahat ve istediğin roma erişebilildiğin cihazlardan huaweide bu tarz şeyleri ararsan biraz sıkıntıya düşebilirsin şöyle söyleyeyim net ni şekilde genel olarak sürekli yenilik güncellemesi peşinde değilsen ve sürekli rom atma derdin yoksa alabilirsin bence.

ebmk

Yeni Üye
Cihaz
Honor 8x
öncelikle hoşgeldin dostum sorularına sırayla kendi tecrübelerimle cevap vermeye çalışacağım.
Bende daha önce bi dönem xiaomi kullandım arayüz konusunda sıkıntı çekmessin huawei ve honor cihazlarında gayet kolaydır.
Honor 8x bence şuan alınabilecek seviyede 2000 bandında güzel bi cihaz tavsiye ederim.
Huaweinin sıkıntıları malum ama elinden geldiğince güncelleme veriyorlar,nitekim honor 8x android pie var daha fazlasınıda alacapğını düşünmüyorum aylık güvenlik güncellemesi alırsın bu kadar. Bu arada atlamışım ekran büyüklüğü gayet güzel bu cihazda.
Son olarak ta custom rom felan bahsetmişsin benim şahsi fikrim arkadaşlarda katılır buna xiaomi gibi rahat ve istediğin roma erişebilildiğin cihazlardan huaweide bu tarz şeyleri ararsan biraz sıkıntıya düşebilirsin şöyle söyleyeyim net ni şekilde genel olarak sürekli yenilik güncellemesi peşinde değilsen ve sürekli rom atma derdin yoksa alabilirsin bence.
Maalesef bazen günde 2 veya 3'rom denedigim oluyor mı Max cihazımda. Ama huwai sıkıntıyı çözecektir diye düşünüyorum.Birde şu anki olan telefonlar aynen güncellemeyi almaya devam edecek.Zaten Google ninde huwaiye karşı yaptırımların iptali için baskısı var X8 max

byyasin

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Mate 20 Lite kullananların konularını bi takip et bi bak. Mart ayından beri güncelleme bekliyoruz. Halen bekliyoruz bi kaç cihaza geliyor sonra tekrar duruyor bi kaç cihaza geliyo tekrar duruyor 3 ay oldu şimdide huawei 15 temmuza kadar salladı herkesi bakalım o tarihden sonra ne zamana sallayacaklar. Android Q nun geleceği ise meçhul yayınlanan bi fotoğrafta var gözüküyor öbüründe yok gözüküyor garip garip işler.

AdmShn

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
8xmax için düşünceniz nedir

dostum x8 max tamamamen kişisel tercih meselesi o konu sana kalmış, güncellemeden tekrar söylüyorum bişey bekleme yani ben p20 lite kullanıyorum 5-6 aydır 9 güncellemesini bekledim daha geçen hafta geldi,doğru düzgün güncelleme yok aylık sabit güvenlik güncellemeleri bu kadar yani, rom konusundada sana kalmış belliki kafaya koymuşsun cihazı almaya ama bana sorarsan xiaomi mi max 2 ye de göz atabilirsin x8 max se tatmin etmeyebilir.