Rehber Optimize Etme

m8l8th

Paylaşımcı üye
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Huawei'nin, kullanıcılarına telefonda entegre olarak sunduğu optimizasyon aracını haftada 1-2 defa kullanmanızda fayda var. kullandığınız zaman;

-Telefona yükleyip silmiş olduğunuz uygulamaların, sildiğiniz fotoğrafların kalıntılarını temizler
-telefon hafızası gereksiz şeylerle dolmaz
-Pilinizi optimize edip sağlıklı ve uzun ömürlü bir kullanım sunar
-Telefonu daha akıcı bir şekilde kullanmaya devam edersiniz
-telefon donmaya başladı, kasmaya başladı diye şikayet etmezsiniz.

kullanın, kullandırtın

d0gukan

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Gerçekten yararlı bir bilgi. Ayrıca Telefon yöneticisi- Temizlik bölümüne girerek de ne kadar az da gözükse de gereksiz dosyaları ve uygulamaları göstererek size zamanla depolama alanı kazandırırken aynı zamanda yine telefonu stabil olarak kullanmanıza yardımcı olacaktır.

m8l8th

Paylaşımcı üye
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Gerçekten yararlı bir bilgi. Ayrıca Telefon yöneticisi- Temizlik bölümüne girerek de ne kadar az da gözükse de gereksiz dosyaları ve uygulamaları göstererek size zamanla depolama alanı kazandırırken aynı zamanda yine telefonu stabil olarak kullanmanıza yardımcı olacaktır.
onu pek kullanmıyorum. video veya fotoğrafları çöp olarak nitelendiriyor. tek bir tuşla hepsini silebilir, yapay zeka bu konuda çok zeki değil maalesef.

d0gukan

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
onu pek kullanmıyorum. video veya fotoğrafları çöp olarak nitelendiriyor. tek bir tuşla hepsini silebilir, yapay zeka bu konuda çok zeki değil maalesef.
Tabii ki kendiniz manuel olarak yapmalısınız kesinlikle. Ayda 1 yapsanız telefonunuz için iyi olacaktır.

m8l8th

Paylaşımcı üye
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Tabii ki kendiniz manuel olarak yapmalısınız kesinlikle. Ayda 1 yapsanız telefonunuz için iyi olacaktır.
kalıntı dosya temizlemeyi genelde clean master yükleyip yapıyorum. tüm cache'leri temizliyor, artık dosya bırakmıyor. fotoğraf video şarkı vs. bir şey silmiyor. aydan aya yükleyip işimi halledip geri siliyorum. telefon öbür türlü ciddi manada çöplüğe dönüyor

Emrullah Kurt

Katılımcı Üye
Cihaz
Mate 20 Lite
kalıntı dosya temizlemeyi genelde clean master yükleyip yapıyorum. tüm cache'leri temizliyor, artık dosya bırakmıyor. fotoğraf video şarkı vs. bir şey silmiyor. aydan aya yükleyip işimi halledip geri siliyorum. telefon öbür türlü ciddi manada çöplüğe dönüyor
Clean Master vb. Uygulamaları kullanmayın diye uyarıyor teknoloji sayfaları. Telefona daha da zarar veriyormuş.