Soru P 20 lite almalımıyım??

OrxaN

Huawei üyesi
Merhaba arkadaşlar .benim cihaz xiaomi Redmi s2 ve huawei p20 lite var arkadaşda,takas yapmak istiyor,, sizce yapmalimiyim?? Nasil bir cihaz?? Yaani batarya konusunda ,oyun performansi ,kamera konusunda sıkıntı cıkarir mi?? Şimdi ki cihazimdan cok memnunum ama p20lite adini cok duydum yaani iyi telefon diye duydum takas etmek istedi kararsiz kaldim? Kisacasi takas yaparsam kazanir miyim?? Yoksa kaybederim mi??

Byseus

HuaweiTeam
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Merhaba arkadaşlar .benim cihaz xiaomi Redmi s2 ve huawei p20 lite var arkadaşda,takas yapmak istiyor,, sizce yapmalimiyim?? Nasil bir cihaz?? Yaani batarya konusunda ,oyun performansi ,kamera konusunda sıkıntı cıkarir mi?? Şimdi ki cihazimdan cok memnunum ama p20lite adini cok duydum yaani iyi telefon diye duydum takas etmek istedi kararsiz kaldim? Kisacasi takas yaparsam kazanir miyim?? Yoksa kaybederim mi??

AnTuTu Puanı (v7)
P20 LiTE 87.700 Puan
REDMi S2 77.500 Puan

P20 Lite önemli sayılabilecek birçok konuda bir iki adım daha önde o cihazdan. Yalnız pili 80mAh daha düşük ve redmi 8.1 oreo kullanıyor ama andorid 9 P20 Lite'a büyük olasılıkla gelecekken redmi için bu durum söz konusu değil.

sonuç olarak takastan kârlı çıkan sen olursun.

OrxaN

Huawei üyesi
AnTuTu Puanı (v7)
P20 LiTE 87.700 Puan
REDMi S2 77.500 Puan

P20 Lite önemli sayılabilecek birçok konuda bir iki adım daha önde o cihazdan. Yalnız pili 80mAh daha düşük ve redmi 8.1 oreo kullanıyor ama andorid 9 P20 Lite'a büyük olasılıkla gelecekken redmi için bu durum söz konusu değil.

sonuç olarak takastan kârlı çıkan sen olursun.
Hangi önemli konuda önde biraz aça bilirmisin sohbeti? P20 lite icin android 9 ihtimal gelmesi )) ama resmi olarak duyurulmuş redmi ye gelicek 9 miui 11 le birlikte..bunun için hiraz kararsızım.

Ottoman

Yeni Üye
Peki neden Kirinden yana kullanirdinki tercihi?? İşlemci güc olarak hemen hemen aynı seviyedeler galiba.
Aynı seviyede degiller benim bildiğim. Bu konu tartışılır bir çok yabancı forumda gördügüm kadarıyla herkes snapdragon tercih etmiyor artık degisiklik arıyor kirine yöneliyor.