eraydemiray
Yeni Üye
Arkadaşlar P10 ilk aldığımda kilit ekrani her defasında otomatik olarak değişiyordu. Tekrar nasıl ilk haline getirebilirim?
Ayarlardan ekran ve kilit ekrani bolumunden degistirebilirsinizArkadaşlar P10 ilk aldığımda kilit ekrani her defasında otomatik olarak değişiyordu. Tekrar nasıl ilk haline getirebilirim?
Baktım oraya da fakat bulamadımAyarlardan ekran ve kilit ekrani bolumunden degistirebilirsiniz
bu arada p10 lite telefon p10 değil yanlış yazmışımBaktım oraya da fakat bulamadım
Dergi kilidini aktif ettinizmi ?bu arada p10 lite telefon p10 değil yanlış yazmışım
Dergi kilidini aktif ettinizmi ?
Merhaba benimde bununla ilgili bir sorunum var ben dergi kilidi eskiden kullaniyordum ama galiba artık aktif değil tekrar nasıl aktif edebilirim cihazım Huawei novaDergi kilidini aktif ettinizmi ?
Alltaki konu sahibi arkadaşın yorumunu görünce bir heyecanlandım hemen ayarlardan dediği yere girdim wifi ile güncelleme aktif ama fotoğraflarım 2 aydır 12ye sabitlenmiş durumda ve yeni eklemeler olmuyor artık fotoğraf göndermeyi mi kestiler acaba bununla ilgili bilginiz var mıdır?Merhaba benimde bununla ilgili bir sorunum var ben dergi kilidi eskiden kullaniyordum ama galiba artık aktif değil tekrar nasıl aktif edebilirim cihazım Huawei nova