Hisuite uzerinden guncellemeyi kontrol edinBeyler bende p20 lite 8.0.0120 var baktığımda çoğu kişide 170 gibi sürümler var bende 120 sizce neden gelmiyordur
Migrostan ithalatçı garantili aldım.
Hisuite uzerinden guncellemeyi kontrol edin
Bende aynı durumu yaşıyorum kipa dan ithalatçı garantili aldım ama ANE-LX2 8.0.0.120(c636) 8.0.0.120 de kaldı diğer cihazlarda var bende niye yok??
Sıfırlama dan telefonu açamazmıyım?sıfırlamak zorundamıyım?Arkadaşım senin sorun kolay, yazacağım adımları yap telefonun orijinal ve en yeni sürüme yükselecek. Ama ihtiyacın bir WiFi ağı o da görünür olmalı yaklaşık 3 GB gibi bir indirme olacak.
1. Telefonunu kapat
2. Şarj kablosunu tak ve hemen ses yükseltme ve telefon açma tuşuna basılı tut oradan recovery download önüne çıkacak onu seç ve WiFi ağına bağlan, Huawei in sisteminden telefonun orijinal romunu indirecek İnternet hızına bağlı zaman alabilir. İndirdikten sonra telefon yeniden başlayacak. Tekrar telefon başladıktan sonra telefonu fabrika ayarlarına sıfırla, telefonun orijinal ve en son sürümde olacak. Hayırlı olsun.
Başka bir sıkıntı olursa yazın, cevaplayayım.
Hata veriyortelefondaki herşey silinecek önceden yedeklemeyi yaparsan sıkıntı olmaz
Tşklr aylardır uğraşıyorum sayenizde tlfnumu güncelleyebildim şuanki sürüm 188Arkadaşım senin sorun kolay, yazacağım adımları yap telefonun orijinal ve en yeni sürüme yükselecek. Ama ihtiyacın bir WiFi ağı o da görünür olmalı yaklaşık 3 GB gibi bir indirme olacak.
1. Telefonunu kapat
2. Şarj kablosunu tak ve hemen ses yükseltme ve telefon açma tuşuna basılı tut oradan recovery download önüne çıkacak onu seç ve WiFi ağına bağlan, Huawei in sisteminden telefonun orijinal romunu indirecek İnternet hızına bağlı zaman alabilir. İndirdikten sonra telefon yeniden başlayacak. Tekrar telefon başladıktan sonra telefonu fabrika ayarlarına sıfırla, telefonun orijinal ve en son sürümde olacak. Hayırlı olsun.
Hocam aynı şekilde yaptım ama hata verdiArkadaşım senin sorun kolay, yazacağım adımları yap telefonun orijinal ve en yeni sürüme yükselecek. Ama ihtiyacın bir WiFi ağı o da görünür olmalı yaklaşık 3 GB gibi bir indirme olacak.
1. Telefonunu kapat
Sarn kablosunu pc mi yoksa prizemi nereye takiyor nedenHocam aynı şekilde yaptım ama hata verdi
Farketmiyor her iki durumda da recovery modunda açılıyor güncelleme yapıyorSarn kablosunu pc mi yoksa prizemi nereye takiyor neden
anladım yanı telefonun güç almasımı lazım şarj kablosu olmadan bu işlem yapılamaz değilmi doğru anladımFarketmiyor her iki durumda da recovery modunda açılıyor güncelleme yapıyor
Evet aynen tlfnu şarja tak kapattıktan sonra 10 saniye kadar bekle ondan sonra ses açma tuşu ve power tuşuna aynı anda basıp açılana kadar bekle açıldıtan sonra en üstte recovery moduna bas wifiye bağlandıktan sonra gene üstte indirilebilir sürüm çıkıyorbas yükleanladım yanı telefonun güç almasımı lazım şarj kablosu olmadan bu işlem yapılamaz değilmi doğru anladım