Manuel güncelleme yapabilirsiniz ama imei gidebilir.Arkadaşlar selamlar ben p20 lite telefonuma ımei attırdım ama sürüm 9 dan 8 e geldi ve güncelleme denetimindede güncelleme yok diyor ne yaptıysam güncelleme yapamadım bir yolunu bilen varsa yardımcı olurmu minettar kalırım.
Manuel güncellemeden kastınız e recovery ise onu denedim serverlardan dosyayı bulamadı uyarısı verdi hisuite de güncelllemedi başka bir yolu varsa imeı kopyalanmadan yapabileceğim??Manuel güncelleme yapabilirsiniz ama imei gidebilir.
Telefon hakkında kısmını paylaşın.Yani manuel güncelleme derken firmware finder diye bi uygulama var onu da denedim ama pek başarılı olamadım
Ekran görüntüsü yükleyemedim amaTelefon hakkında kısmını paylaşın.
Ekran görüntüsü yükleyemedim ama
Model ane-lx2
Emuı sürümü 8.00
And sürümü 8.00
DERLEME NUMARASI ANE-LX2 8.0.0 140 C636
Peki bunu yapınca ımeı gidermi telefonda bir sorun oluşturma ihtimali var mıdır acaba bu işlemin?You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.Önce bu dosyayı indirin. ardından gerekenler aşağıda yazıyor
1) Yukarıdan güncelleme dosyasını indirin.
2) Zip'in içindeki software dosyasının içindeki "dload" klasörünü SD Kart'a çıkartın. (SD Kartta sadece dload klasörü bulunacak
3) Telefona gelip *#*#2846579#*#* kodlayın.
4) Software Upgrade'e tıklayın. Update with SD Card'a tıklayın. Eminim deyin.
5) Telefon yeniden başlayacak ve EMUI yazısı çıkıp yüklenmeye başlayacak.
İmei gitme ihtimali var imei atılmış cihazlarda.Peki bunu yapınca ımeı gidermi telefonda bir sorun oluşturma ihtimali var mıdır acaba bu işlemin?
Yani tek yaşatacağı sorun bu mu olur dersiniz telefona herhangi bir sorun yaşatırmı yazılımsal olarak ya da herhangi bir sorun bunun dışındaİmei gitme ihtimali var imei atılmış cihazlarda.
hayır herhangi başka sorunu olmaz . forumda var yukseltme rehberi bir çok kiş yükseltti.Yani tek yaşatacağı sorun bu mu olur dersiniz telefona herhangi bir sorun yaşatırmı yazılımsal olarak ya da herhangi bir sorun bunun dışında
ben göremedim yapanları ve sonuçlarını yazmışlarsa nasıl görebilirim ve ayriyetten ilginiz için çok teşekkür ediyorumhayır herhangi başka sorunu olmaz . forumda var yukseltme rehberi bir çok kiş yükseltti.
Afedersiniz bu zipin içinde software klasörünü bulamadım sebebi nedir acaba yardımcı olurmusunuz size zahmet hocamYou do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.Önce bu dosyayı indirin. ardından gerekenler aşağıda yazıyor
1) Yukarıdan güncelleme dosyasını indirin.
2) Zip'in içindeki software dosyasının içindeki "dload" klasörünü SD Kart'a çıkartın. (SD Kartta sadece dload klasörü bulunacak
3) Telefona gelip *#*#2846579#*#* kodlayın.
4) Software Upgrade'e tıklayın. Update with SD Card'a tıklayın. Eminim deyin.
5) Telefon yeniden başlayacak ve EMUI yazısı çıkıp yüklenmeye başlayacak.