haber P20 Lite EMUI 9.1 Geldi!

MaraVonZaza

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Arkadaşlar az önce forumda dolaşırken Mate 20 Lite için 9 yayınlandığını öğrendim bi ihtimal ben de sistem güncellemeye baktım yoktu ama HiCare uygulamasına girdiğimde 9.1 güncellemesi geldiğini gördüm siz de kontrol edin. P20 Lite ailesi olarak hayırlı olsun bize. :)
yGABRM.jpg

Punch

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Arkadaşlar P20 Lite için 9.1 emui sistemi dağıtımı başladı bir çok kişi güncellemeyi aldı belirtmek gerekirki 9.0 emui sürümünde p20 lite için sorunlar oluşmuştu o yüzden 9.1 sürümünü hemen sundular hicare üzerinden kontrol etmenizi öneririm.

Son düzenleme:

Ahmet2677

Huawei Fan
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Arkadaşlar az önce forumda dolaşırken Mate 20 Lite için 9 yayınlandığını öğrendim bi ihtimal ben de sistem güncellemeye baktım yoktu ama HiCare uygulamasına girdiğimde 9.1 güncellemesi geldiğini gördüm siz de kontrol edin. P20 Lite ailesi olarak hayırlı olsun bize. :)
yGABRM.jpg
Forumda sunulan sürümle birebir aynı numara. Önceden yükleyenlere garanti olsun.

sarisin35

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Bugün güncelledim bende 9.1 arayüz çok akıcı kamera arayüzü çok başarılı telefon baya hızlı yavaş diyen arkadaşlar wipe cache yapıp yine denesinler ve animasyon kapalı şekilde kullanan arkadaşlar erişebilirlik bölümüne girip yeni gelen özellik gelişmiş görsel efektleri aktif edin farkı görün :) yeni ücretsiz on ayarlı gelen temada baya iyi olmuş. Uygulama simgeleri başarılı şekilde iyileşmis

yergun02

Paylaşımcı üye
Cihaz
Mate 20 Lite
bir kaç gün daha bekleyeceğiz anlaşılan bakarsın gelivermiş şu yılan hikayasine dönen günceleme. canlı sohbette konuştuğum Talha isimli danışman arkadaş bana aynen şöyle söylemde bulundu günceleme temmuz sonuna kadar tamamlanmış olacak bende bana pek gerçekçi değil gibi ama elimde resmi sonuç var bende zaman herşeyin ilacı dedim kapattım.

yergun02

Paylaşımcı üye
Cihaz
Mate 20 Lite
arkadaşlar bu arada hep yazayım diyorum ama! gözden kaçırıyorum, bazen yeni güncelemeler alındığında telefonlarda bucamalar kaçınılmaz, bu yüzden telefonlarınızı daha seri daha akıcı olmasını istiyorsanız mutlaka günceleme bittitkten sonra reset ve wipe cache uygulamanızı şiddetle öeneririm, bunu yaptıktan sonra telefonun kendine geldiğini ve gerçek seri ve akıcı kimliğine büründüğünü gözlerinizle göreceksiniz. işte bazı arkadaşlarımız günceleme alıyor ama telefonda kasılmalar taklmalar gözlendiğini duyuyor ve görüyoruz, çünkü bu arkadaşlar hemen güncelemden sonra wipe cache ayarlarını yapmadan kullanmaya başlayanlardır bilginize hayırlı olsun şimdiden.