- Cihaz
- P20 Lite
Cihaza EMUI 9 kurdum ama çok aşırı kasıyor. 8'e dönme şansımız var mıdır?
Düzenleme: Sıfırlayınca bir sorun kalmadı, şu an çok hızlı.
Düzenleme: Sıfırlayınca bir sorun kalmadı, şu an çok hızlı.
Son düzenleme:
dload veya hisuite ile dönülüyor ama dload dosyasını bulamadım hisuite ile denedim oda olumoyor bilenler yoruma![]()
8.0.0.167 veya 180 den 9 a döndük bu 150 bize 167 veya 180 lazımLinkleri Görebilmek İçin Giriş yap veya Üye ol.Şu sanırım.
dload ile kurunca otomatik yapıyor zaten. sorun erecovery ile stocka dönülüyor ama getting package info hatasi alıyorum anlamadım ama deniyorumİlginç, ben yaşamıyorum o kasmayı. Wipe Cache Data yapsaydınız keşke.
model numaramiz nedir recovery den hard reset attinizmiCihaza EMUI 9 kurdum ama çok aşırı kasıyor. 8'e dönme şansımız var mıdır?
Wipe Cache Data, hard reset değil. Karıştırdınız ikisini galiba. Bu güncellemeden kalan artıkları ve ön bellektekileri temizliyor.dload ile kurunca otomatik yapıyor zaten
romu kurdum fabrika ayarlarına sıfırladım degişen birşey yok hard reset mi atmak lazım ? birde geriye nasıl döenebiliriz dload dosyası hangisimodel numaramiz nedir recovery den hard reset attinizmi
2 sinide deniyorum test edince yazarimWipe Cache Data, hard reset değil. Karıştırdınız ikisini galiba. Bu güncellemeden kalan artıkları ve ön bellektekileri temizliyor.
EvetLinkleri Görebilmek İçin Giriş yap veya Üye ol.
167 ve 180 için dogru sürüm bu mu ? dosya boyutu 4.59 gb
Emin misin üstad geri donucemde erecoveryden getting info failed hatası veriyor çözümü biliyor musun?
Dload methodu ile olmuyor mu?Emin misin üstad geri donucemde erecoveryden getting info failed hatası veriyor çözümü biliyor musun?