Soru P20 Lite Güncelleme Hakkında

therjmnt

Huawei üyesi
Cihaz
P20 Lite
Merhaba Arkadaşlar

1 Ay önce P20 Lite cihaz aldım ve cihaz Huawei Türkiye garantili.
Forumda takip ettim biraz fakat kafamda hala soru işaretleri var sizlerden bilgi almak istedim.
Cihazın sistem güncelleme kısmını açtığımda telefonun model ismi ve yanında emui 8.0.0.161 gibi bir versiyon ibaresi var.
Fakat bazı cihazlarda 8.0.0.17x gibi versiyonlar görüyorum. Ancak bunlar bana gelmedi bunu merak ettim. Yani cihaz pie güncellemesi alırken sorun vs yaşar mıyım onu merak ediyorum açıkçası.
Ekleyeyim en son güncelleme paketini yükle dememe rağmen herhangi bir yükleme gerçekleşmedi.

Yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.
P1ZEZ5.jpg

Efe

Huawei Team
Kurucu
CoAdmin
Cihaz
Mate 20 Pro
Merhaba Arkadaşlar

1 Ay önce P20 Lite cihaz aldım ve cihaz Huawei Türkiye garantili.
Forumda takip ettim biraz fakat kafamda hala soru işaretleri var sizlerden bilgi almak istedim.
Cihazın sistem güncelleme kısmını açtığımda telefonun model ismi ve yanında emui 8.0.0.161 gibi bir versiyon ibaresi var.
Fakat bazı cihazlarda 8.0.0.17x gibi versiyonlar görüyorum. Ancak bunlar bana gelmedi bunu merak ettim. Yani cihaz pie güncellemesi alırken sorun vs yaşar mıyım onu merak ediyorum açıkçası.
Ekleyeyim en son güncelleme paketini yükle dememe rağmen herhangi bir yükleme gerçekleşmedi.

Yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.
P1ZEZ5.jpg
Herhangi bir sorun yok lx17 ler buyuk ihtimal repairden sonra atilan yazilimdan kaynakli

ardaglr04

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Güncellemeler iki farklı kanaldan veriliyor. Bir kanalın sürüm kodu daha yüksek olması onun daha fazla özelliğe sahip olmasını göstermez. Şu an 8.0.0.161=8.0.0.178 olarak düşünebilirsiniz. Sisteminin güncel olup olmadığını öğrenmek için yapman gereken sadece güvenlik yaması tarihine bakmak. Son 1 yada 2 aya sahipsen korkmana gerek yok. Şu an zaten en güncel sürüme sahipsin. Yeni güncelleştirme haberlerini bu siteden takip edebilirsin. Pie güncellemesi alırken bir sorun yaşamazsın.

sarisin35

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Güncellemeler iki farklı kanaldan veriliyor. Bir kanalın sürüm kodu daha yüksek olması onun daha fazla özelliğe sahip olmasını göstermez. Şu an 8.0.0.161=8.0.0.178 olarak düşünebilirsiniz. Sisteminin güncel olup olmadığını öğrenmek için yapman gereken sadece güvenlik yaması tarihine bakmak. Son 1 yada 2 aya sahipsen korkmana gerek yok. Şu an zaten en güncel sürüme sahipsin. Yeni güncelleştirme haberlerini bu siteden takip edebilirsin. Pie güncellemesi alırken bir sorun yaşamazsın.
Teşekkürler usta

therjmnt

Huawei üyesi
Cihaz
P20 Lite
Yardım ve bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim. İlk Huawei cihazım çok beğenerek kullanıyorum. Ama bazı konuları gördüğüm için tedirginlik yaşadım Emui 9 için araştırma yapıyordum bazı konuları görünce aydınlanmak adına sormak istedim. Samsung a verdiğim paraya yazıklar olsun ya
Konuya vakit ayırıpı cevap veren herkese teşekkür ederim.