derleme sürümünüz normal gözüküyor herhangi bir işlem yapıldımı cihaza ne zamandır güncelleme almıyor8.00.145(C432) hicare ve hi süitten denedim günceleme amıyor
telefonu bugün aldımderleme sürümünüz normal gözüküyor herhangi bir işlem yapıldımı cihaza ne zamandır güncelleme almıyor
anladım tek hatlımı çift hatlımı cihaztelefonu bugün aldım
wi-finiz varmıbilmiyorum ama tek hat sanırım
evetwi-finiz varmı
1. telefonu kapat 2.kapalı durumda şarja tak ve hemen ses acma ve güç tuşuna aynı anda basılı tut ve ekran gelene kadar bekle 3.erecovery modu göreceksın (download latest versıon and recover mod yazar) tıkla wi-fi ağına bağlan diyorsun telefon orjinal ve son sürümü bulup yüklüyor kendiğinden acılıyor siz hiç karışmayın bu işlem wi-fi ağınızın hızına bağlı olarak bir zaman alabilir bunu deneyın olumlu sonuc almazsanız bakarız yineşimdi yine kontrol ettim güncelleme yok yazıyor
peki telefonunuzun ayalar kısmından sistem güncellemesi sonra telefon hakkında kısmını imei numaranız göstermeyecek şekilde resim atabilirmisinizbu dediğinizi de yaptım olmadı
Reboot system now diye bir yazı geliyor basınca telefon normal açılıyorbu dediğinizi de yaptım olmadı
üstte kırmızı bi ünlem çıkıyor #software install failed ! yazıyorReboot system now diye bir yazı geliyor basınca telefon normal açılıyor