Reis farklı farklı geliyor güncelleme beklemen lazımmerhabalar. çok yeni p20lite aldım bütün arkadaşlarım emui 9.0 kullanırken bana sistem güncel diyip 9.0 güncellemesi yok. telefonu 2. el aldım ve yurtdışı kayıtlı sorun acaba bundan mıdır
Güncelleme yayınlamayı çok olmuş ondan bir panik sardı benı eninde sonunda gelir mi güncellemeReis farklı farklı geliyor güncelleme beklemen lazım
Hicare den baktigimdan yine 8.0 icin güncel diyor. 9.0 gözükmüyorHiCare'den güncelleyiniz.
Bilgisayarda HiSuite'ten deneme imkanınız var mı?Hicare den baktigimdan yine 8.0 icin güncel diyor. 9.0 gözükmüyor
Şimdi baktım oradaki güncel sürüm de 8.0.0.046Bilgisayarda HiSuite'ten deneme imkanınız var mı?
Telefon hakkında ya girin orda derleme sürümüne bakıp yazarmisiniz 8.0.0.46 (oxcb) veya benzeri o zmn yardımcı olabilirizmerhabalar. çok yeni p20lite aldım bütün arkadaşlarım emui 9.0 kullanırken bana sistem güncel diyip 9.0 güncellemesi yok. telefonu 2. el aldım ve yurtdışı kayıtlı sorun acaba bundan mıdır
8.0.0.046(09B8) yazıyorTelefon hakkında ya girin orda derleme sürümüne bakıp yazarmisiniz 8.0.0.46 (oxcb) veya benzeri o zmn yardımcı olabiliriz
Anladım telefonunuzun orijinal romu değil büyük ihtimalle imei repair işlemi yapılmış ve öle bırakılmış orijinal roma yani sürümüne geçmeden hiç bir güncelleme alamazsınız ama çözümü var8.0.0.046(09B8) yazıyor
Nasil çözeriz bunu yardımcı olursanız cok sevinirimAnladım telefonunuzun orijinal romu değil büyük ihtimalle imei repair işlemi yapılmış ve öle bırakılmış orijinal roma yani sürümüne geçmeden hiç bir güncelleme alamazsınız ama çözümü var
Sorun belli ama emin olmak için Telefon hakkındaya girip resim atabilirmisiniz imei numarası üzeri kapalı olsunNasil çözeriz bunu yardımcı olursanız cok sevinirim
Sorun belli ama emin olmak için Telefon hakkındaya girip resim atabilirmisiniz imei numarası üzeri kapalı olsun