Buğün geldi. 159 idi 161 olduSürekli öyle deniyorum zaten ocak ayı güncellemesini o şekilde aldım. Şubat yok telefon servisten geldi 2 hafta önce yazılım atmışlardi şarj ve ses için acaba başka sıkıntımi doğdu anlamıyorum ki
Yazılımı kim attı? Fixsmart mı yoksa normal bir servis mi? Eğer normal bir servis ise telefonunuza güncelleme gelmeyebilir.Sürekli öyle deniyorum zaten ocak ayı güncellemesini o şekilde aldım. Şubat yok telefon servisten geldi 2 hafta önce yazılım atmışlardi şarj ve ses için acaba başka sıkıntımi doğdu anlamıyorum ki
Huawei her güncellemeyi yama olarak vermiyor. Bir farkı olmaz.Güncellemeleri Full paket olarak mi yama olarak mi indirmeyi oneriyosunuz ben Full indiriyorum bi sorun olurnu yada dahamj iyi daha mı kötü varmı bilgisi olan
Aynen bende öyle bir güncelleme almadım ne hikmetse evdeki diğer cihaz olan p9 lite 2017 ye GPU Turbo isimli güncelleme aldı Huawei de nasıl bir sistem var anlayamadımBu GPU turbo güncellemesi ne isim altında geliyo ya bana o isimde bi güncelleme hiç gelmedi
Şubat güncellemesi bugün geldi bana p20 lite telefonum 174Arkadaşlar geçen ay güvenlik güncellemesi aldım ama bu ay gelmedi ayın ortasına geldik nerdeyse yardımcı olcak bilgilendiricek bi arkadaş varmı teşekkür ediyorum şimdiden.
Mart ortasında şubat güncellemesi iyiymişŞubat güncellemesi bugün geldi bana p20 lite telefonum 174