Yardım P20 lite güncelleme

sarisin35

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Arkadaşlar geçen ay güvenlik güncellemesi aldım ama bu ay gelmedi ayın ortasına geldik nerdeyse yardımcı olcak bilgilendiricek bi arkadaş varmı teşekkür ediyorum şimdiden.

ardaglr04

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Güncelleme menüsüne gelin. Sağ üstteki 3 nokta işaretine basın. Açılan kısımdan En Yeni Tam Sürümü İndir'e basın ve 10 sanşye kadsr bekleyin. Bu sorununuzu çözmezse yarın öbür gün tekrar bu yöntem ile deneyin.

sarisin35

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Sürekli öyle deniyorum zaten ocak ayı güncellemesini o şekilde aldım. Şubat yok telefon servisten geldi 2 hafta önce yazılım atmışlardi şarj ve ses için acaba başka sıkıntımi doğdu anlamıyorum ki

ardaglr04

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Sürekli öyle deniyorum zaten ocak ayı güncellemesini o şekilde aldım. Şubat yok telefon servisten geldi 2 hafta önce yazılım atmışlardi şarj ve ses için acaba başka sıkıntımi doğdu anlamıyorum ki
Yazılımı kim attı? Fixsmart mı yoksa normal bir servis mi? Eğer normal bir servis ise telefonunuza güncelleme gelmeyebilir.

sarisin35

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Güncellemeleri Full paket olarak mi yama olarak mi indirmeyi oneriyosunuz ben Full indiriyorum bi sorun olurnu yada dahamj iyi daha mı kötü varmı bilgisi olan

sarisin35

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Bu GPU turbo güncellemesi ne isim altında geliyo ya bana o isimde bi güncelleme hiç gelmedi

sarisin35

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Bende çözemedim usta valla arkadaş 174 sürüm almış benimki 161 subat sanıyorum bende daha öncekini almışım 1 ay geriden güncellememi dağıtılıyor nasıl bi sistem