Yardım P20 lite güncellenmiyor

ahmetnazar

Yeni Üye
Cihaz
P20 Lite
Merhabalar,
Yeniyim, p20 lite yurtdışı kayıtlı güncelleme olmuyor. Hicare de hangi ülke olduğunu buldum ama yine güncelleme olmuyor. Çok konu var okudum anlayamadım. Yardım ederseniz

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
Vendor: hw
Country: cea
Peki,
IMEI gider mi?
Ya da ücret alıyor musunuz?
IMEI gitmez ücret almıyoruz ben size uygun yazılımi vericem yazılımı ister PC den ister telefonunuzdan indirebilirsiniz 3 GB bir yazilim bunu yukluyeceksiniz derleme numaranız düzelecek ve artık otomatik olarak güncelleme alacaksınız telefonunuzun ara yuzunde eksiklikler var şu an dosyalarım vs onlarda düzelecek

ahmetnazar

Yeni Üye
Cihaz
P20 Lite
IMEI gitmez ücret almıyoruz ben size uygun yazılımi vericem yazılımı ister PC den ister telefonunuzdan indirebilirsiniz 3 GB bir yazilim bunu yukluyeceksiniz derleme numaranız düzelecek ve artık otomatik olarak güncelleme alacaksınız telefonunuzun ara yuzunde eksiklikler var şu an dosyalarım vs onlarda düzelecek
Yazılım atın . Yanlız bilgisayar yok

ahmetnazar

Yeni Üye
Cihaz
P20 Lite
bu linkteki yazılımı indirin indirdiğiniz yazılımın içinde sadece dload klasörünü olduğu gibi SD karta kopyalayın SD kartiniz yetersiz gelirse başka bir sd kart temin etmelisiniz dload klasörünü SD karta kopyaladiktan sonra konuya yazın gerisini anlatcam
Telefondaki herşey siliniyor degilm mi bide internet gerekli mi