Diğer P20 lite için Android 9 ne oldu????

Cengizayda

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Mart ayını da yarıladık. Sözde android 9 için en hızlı davranan marka Huawei idi. Ama birçok telefona android 9 geldi ama geçen yılın ülkemizde en çok satan telefonu p20lite için hala gelmedi.

Bir dönem G8 kullanmıştım ve Huawei güncellemelerden yana sıkıntılı demiştim ve üzerinden yıllar geçti hala guncellemelerde sıkıntılı. Bu imajı yikmadiktan sonra lider marka olması imkansız bence.

Cengizayda

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Bana katılan da olacaktır burada suclayanlar da olacak fakat benim ve çevremde bu telefonu kullanan çoğunluğun görüşü bu şekilde.

ardaglr04

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Mayıs-Nisan arası kesinlikle gelecek. Zaten Huawei'nin ülkemizde 2 telefonu (sanırım) Android 9. Sabır az daha var.

Gucarsahin10

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Android 8 mart ayı güvenlik yaması yayınlandı galiba bu android 8 son güncellemesiydi umarım nisan gibi android 9 gelir.

ardaglr04

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Android 8 mart ayı güvenlik yaması yayınlandı galiba bu android 8 son güncellemesiydi umarım nisan gibi android 9 gelir.
Evet, yayınlanamış. Changelogda yazdığı üzere epey de bir yenilik var. Umarım son Android 8 güncellemesi budur. Ancak ben Android 9un Mayıs'ta geleceğini düşünüyorum.

sarisin35

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Daha şubat ayı güncellemesi gelmedi ki bunlar marti yayımlanmış güncelleme yollamadan güncelleme yayınlayan bi marka anlamadım hiç

ardaglr04

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Daha şubat ayı güncellemesi gelmedi ki bunlar marti yayımlanmış güncelleme yollamadan güncelleme yayınlayan bi marka anlamadım hiç
Güncellemeler herkese aynı anda gelmiyor. Gelip gelmediğini kontrol etmek için. Yazılım güncelleme menüsüne gelip sağ üstteki 3noktaya basın. Oradan en yeni sürümü indire basın ve 10 saniye bekleyin. Güncellemeler sırayla dağıtıldığı için beklemeniz lazım.