haber P20 Lite için Android + EMUI 9 Müjdesi

ardaglr04

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Selam dostlar. Kasımın ortasında her ülkeden 2000 kişi seçilerek P20 Lite için yapılan Android 9 Betası bitti ve 24 Ocak itibariyle İtalyada P20 Lite için Android + EMUI 9 dağıtılmaya başlandı. C432 kodlu cihazınız var ise Nisanda gelecek. Diğer kodlu cihazlar için değişkenlik gösteriyor. Hayırlı olsun hepinize.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar, burda bazi arkadaşlarin önerisi ile redmi S2 cihazimi takas yapdim P20 lite ile, S2de karşilaşmadiğim sorunlar var p20 de ,bu kadar fiyata bence hic deymez...en buyuk sorunu pil,şarji hic iyi değil ve internetde veya instagramda falan gezinirken ara bir takilmalar oluyor...takilma falan neysede bu pil sorununa nasil bir çözüm önerirsiniz???

merhaba arkadaşlar, burda bazi arkadaşlarin önerisi ile redmi S2 cihazimi takas yapdim P20 lite ile, S2de karşilaşmadiğim sorunlar var p20 de ,bu kadar fiyata bence hic deymez...en buyuk sorunu pil,şarji hic iyi değil ve internetde veya instagramda falan gezinirken ara bir takilmalar oluyor...takilma falan neysede bu pil sorununa nasil bir çözüm önerirsiniz???
Allah allah. Bana tam 1 gün yetiyor. Ayrıca video içerik üreticisi olduğumdan daha bile fazla şarj kullanıyorum. Ben instagramda takılmalar da yaşamıyorum. En iyisi sen telefona bir hard reset at.

Ardanın dedigi gibi telefona bir hard reset at bu dediklerin normal degil. İnstagramda Takılma olması vsvs Kimsede bu sorun yok bir sizde var

hard reset neye diyosunuzki ?? ayarlarda fabrika ayarlarina sifirlamayi mi? onu yaptim ve ardindan en son surume güncelledim ama aynı durumda bi değişiklik olmadı, şarj gercekten çok çabuk tükeniyor 4-5dakikaya 1 şarj kullaniyor

hard reset neye diyosunuzki ?? ayarlarda fabrika ayarlarina sifirlamayi mi? onu yaptim ve ardindan en son surume güncelledim ama aynı durumda bi değişiklik olmadı, şarj gercekten çok çabuk tükeniyor 4-5dakikaya 1 şarj kullaniyor
Aldıgınız telefon saglammıydı alırken cunku bu sekılde 5 dakıkada 1 şarj gitmesi normal degil. Pil tüketimine bir bakıp ekran atarmısnıız.

Tıktok ve instagramın Pil yüzdesini yemesi normaldir. P20prodada böyle bendeki telefonda. aynı. tiktok ve ınstagramda gezinince şarjı yiyor. herhangi bir yanlış durum yok

Tıktok ve instagramın Pil yüzdesini yemesi normaldir. P20prodada böyle bendeki telefonda. aynı. tiktok ve ınstagramda gezinince şarjı yiyor. herhangi bir yanlış durum yok
sorun yokmu yani?orda gösterilen son şarj olma durumu yanliş,ben 14:45 de şarjdan aldim %75 ken şimdi ise %35 oyun falan oynamadim 2-3dakikalik video izledim ve normal kullandim