Evet bu aciklamaya gore diyebiliriz okadar kizdiniz huaweiye amaP20 lite emui 9 çalışmaları başladı diyebilir miyiz?
![]()
Evet bu aciklamaya gore diyebiliriz okadar kizdiniz huaweiye ama
Kesinlikle katılıyorumKızmakta hak vermiyor musunuz yoksa bizebüyük firmalar çalışma takvimini hazırlar kullanıcılarına şu tarihte yayınlamayı planlıyoruz der. Biz zorla bu bilgiyi alabildik dünya genelinde o kadar çok bizle aynı düşüncede olan kullanıcılar var ki bilginiz de vardır mutlaka. Ayrıca bu bilgi halen daha huawei resmi hesaplarından paylaşmıyor şaşırtıcı şekilde. Emui resmi hesabı bir kullanıcıya veriyor bu bilgiyi hayret ettim doğrusu ister istemez acaba diyor insan. Mesela bugün yine huaweiturkey hesabına bir tweet atsak sorsak resmi açıklama yok der. Ben buna kızıyorum haksız mıyım şimdi
@huawei
Haklisiniz ama nihayetinde samsung gibi gec guncelleme vermedigine dua edinKızmakta hak vermiyor musunuz yoksa bizebüyük firmalar çalışma takvimini hazırlar kullanıcılarına şu tarihte yayınlamayı planlıyoruz der. Biz zorla bu bilgiyi alabildik dünya genelinde o kadar çok bizle aynı düşüncede olan kullanıcılar var ki bilginiz de vardır mutlaka. Ayrıca bu bilgi halen daha huawei resmi hesaplarından paylaşmıyor şaşırtıcı şekilde. Emui resmi hesabı bir kullanıcıya veriyor bu bilgiyi hayret ettim doğrusu ister istemez acaba diyor insan. Mesela bugün yine huaweiturkey hesabına bir tweet atsak sorsak resmi açıklama yok der. Ben buna kızıyorum haksız mıyım şimdi
@huawei
Haklisiniz ama nihayetinde samsung gibi gec guncelleme vermedigine dua edin
Sizin icin huawei ile iletisime gectik mutlu haberi verelim emui 9 gelecekSamsung hakkında bilgim yok, aslında androide geçeli 5 ay kadar oldu ios kullanıcısıydım. Dua edecek bişi yok aslında biz 3 ayda bir güncelleme istemiyoruz sadece bilgi istedik bilgi verilmeyince güncelleme gelmeyecek diye düşündük.
Sizin icin huawei ile iletisime gectik mutlu haberi verelim emui 9 gelecek
Ne zaman geleceği hakkında bilgi var mı bazı söylentilere göre 2019 ilk çeyreğindeSizin icin huawei ile iletisime gectik mutlu haberi verelim emui 9 gelecek
Zaman bizede solemediler ama su anda subat ayi icerisinde olabilecegi bilgisi verildiNe zaman geleceği hakkında bilgi var mı bazı söylentilere göre 2019 ilk çeyreğinde