Soru P20 Lite Pil Sorunu

Gökay T.

Huawei üyesi
Yasaklı Kullanıcı
Cihaz
P20 Lite
Merhabalar benim bir problemim var yardımcı olursanız sevinirim . Ben telefonumu dün akşam saat 10'da %100 sarj ettim bugün sabah saat 10-11 gibi baktığım'da telefonun sarjı %75'e düşmüş ve arka planda hiç bir uygulama yok sadece ses ve otomatik parlaklık açıktı bunun sebebi nedir ?

sarisin35

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Hiç ekranı bile acmadiysan kendi kendine düştüyse o seviyeye batarya optimizyonu yap usta olmazsa servise yolla benimde benzer problem vardı düzeldi şuan 6 buçuk saat ekran süresi alıyorum full YouTube, müzik ve gezinme muhabbetiyle

Gökay T.

Huawei üyesi
Yasaklı Kullanıcı
Cihaz
P20 Lite
Aynen hocam kendi kendine düştü hiç birşey bile yapmadım birde birşey soracağım benim telefonun kaskosu var arkadaşımdada vardı ekranı kırıldı telefonu değiştirdiler benim aynı kaskodan var kırıp yollasam değiştirirlermi acaba

Gökay T.

Huawei üyesi
Yasaklı Kullanıcı
Cihaz
P20 Lite
sd card kullanıyorum sd kartı çıkarmadan biçimlendirdim az önce tekrar sarja koydum dolunca çıkartacam yine deniyecem bakalım olacak mı aynısı @Justblack

Justblack

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Aynen hocam kendi kendine düştü hiç birşey bile yapmadım birde birşey soracağım benim telefonun kaskosu var arkadaşımdada vardı ekranı kırıldı telefonu değiştirdiler benim aynı kaskodan var kırıp yollasam değiştirirlermi acaba
Huawei Hicare app sinde kullanım şartları ve garantiniz hakkında bilgiler var bakınız

Justblack

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
sd card kullanıyorum sd kartı çıkarmadan biçimlendirdim az önce tekrar sarja koydum dolunca çıkartacam yine deniyecem bakalım olacak mı aynısı @Justblack
Biçimlendirdikten sonra Fabrika ayarlarına döndünüz düzelecektir root veya recovery yüklü değilse :) Muhtemelen merhaba crackli oyun yada app yüklemişsinizdir yüklemeyin :)

Gökay T.

Huawei üyesi
Yasaklı Kullanıcı
Cihaz
P20 Lite
genellikle google play store'den yüklüyorum oyunları ve vpn lazım olduğunda bu arada hi care uygulamasında kasko ile ilgili bir yazı göremedim sizinde bir bakma şansınız varmı ? @Justblack

Gökay T.

Huawei üyesi
Yasaklı Kullanıcı
Cihaz
P20 Lite
Tamam baktım sadece garantinin ne zaman dolacağını söylüyor kasko ile ilgili herhangi bir şey yok vatan bilgisayar'dan alırken bana kasko hediye etmişlerdi ?

Justblack

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Tamam baktım sadece garantinin ne zaman dolacağını söylüyor kasko ile ilgili herhangi bir şey yok vatan bilgisayar'dan alırken bana kasko hediye etmişlerdi ?
Ekran garantisi de orda altında kullanım şartları yazıyor diğer avantaj larımada tıklayabilirsin

Gökay T.

Huawei üyesi
Yasaklı Kullanıcı
Cihaz
P20 Lite
HiCare Uygulamasına girdim ben yazısına tıkladım orda sadece cihazlarım bildirimler ayarlar güncellemleri k. et hakkında var cihazlarıma tıkladım garanti süresinin ne zaman dolacağını söylüyor kullanım şartları ve diğer avantajlar yok tamam öğreneceğim

Gökay T.

Huawei üyesi
Yasaklı Kullanıcı
Cihaz
P20 Lite
Yarın telefonu yolluyorum servise yardımlarınız için teşekkür ederim kasko desteklemiyormuş bu arada @Justblack onarılmayacak durumda ise değiştiriyorlarmış konuyu kilitleyebilirsiniz