cihazin ayarlar telefon hakkinda kısmına girip ekran atin imei adresinizi kapatıpANE-LX1 8.0.0.046(0cxb) sürümünü nasıl düzeltebilirim ve yeni güncellemeleri nasıl alabilirim
cihazin ayarlar telefon hakkinda kısmına girip ekran atin imei adresinizi kapatıp
Cihaz ane-lx1 hallolur bolge kodunu bilmıyoruz wı-fı varmı herhangi bir yontem denediniz mıYetkili biri yardım edebilir mi
Ane lx1 cihazım bölge kodunu biliyorum WiFi ile yapılmasını denedim ama olmadıCihaz ane-lx1 hallolur bolge kodunu bilmıyoruz wı-fı varmı herhangi bir yontem denediniz mı
Wı-fı ile hangi ıslemı yaptınız erecovery denediniz mi bolge kodunu bilirsek halour telefonunuzun arama ekranından *#*#2846579#*#* kodlarını girin network ınformatıon query secenegı cıkacak ona tıklayın sonra vendor country ınfo onada tıklayıp ne yazdığını buraya atınAnl
Ane lx1 cihazım bölge kodunu biliyorum WiFi ile yapılmasını denedim ama olmadı
Vorder hwWı-fı ile hangi ıslemı yaptınız erecovery denediniz mi bolge kodunu bilirsek halour telefonunuzun arama ekranından *#*#2846579#*#* kodlarını girin network ınformatıon query secenegı cıkacak ona tıklayın sonra vendor country ınfo onada tıklayıp ne yazdığını buraya atın
Cihaz Avrupa bolge koduna aıt c432 dediklerimi uygula telefonun duzelecek olmazsa Baska cozum yollarıda var 1.telefonu kapat 10 saniye bekle 2.kapalı durumdayken sarja tak ve hemen ses yukseltme ve guc tuşuna aynı anda basılı tut huawei logosunu gordukten sonra elini cek (erecovery download latest version) ona tıkla wi-fı agına baglanıp guncellemeyı alacaktır siz hıc karısmayın telefon kendisi yuklemeyı yapıp acılacaktır bu ıslemden sonra otomatık olarak kendisi guncelleme alacaktır.not:bu ıslem wi-fı agınızın hızına baglı olarak biraz zaman alabilir.Vorder hw
Country eu
Bunu denedim fakat hata aldım her defasındaCihaz Avrupa bolge koduna aıt c432 dediklerimi uygula telefonun duzelecek olmazsa Baska cozum yollarıda var 1.telefonu kapat 10 saniye bekle 2.kapalı durumdayken sarja tak ve hemen ses yukseltme ve guc tuşuna aynı anda basılı tut huawei logosunu gordukten sonra elini cek (erecovery download latest version) ona tıkla wi-fı agına baglanıp guncellemeyı alacaktır siz hıc karısmayın telefon kendisi yuklemeyı yapıp acılacaktır bu ıslemden sonra otomatık olarak kendisi guncelleme alacaktır.not:bu ıslem wi-fı agınızın hızına baglı olarak biraz zaman alabilir.
nasıl bir hata aldınız c432 lerde bu islem basarılıdır hısuıte uzerınden denedınızmıBunu denedim fakat hata aldım her defasında
Hayır denemedim ama nasıl yapılacağını bilmiyorum hi suite te girdiğimde sadece bilgisayara bağlanma kodu geliyornasıl bir hata aldınız c432 lerde bu islem basarılıdır hısuıte uzerınden denedınızmı
Telefonu dosyaları aktar modunda hısuıteye baglayacaksın telefondan ayarlardan (hdb) arama yap orda hısuıte kullanımına izin ver diye bir seçenek olacak onu aktif et sonra hısuıte telefonuna kurulucak program olarak, teldeki hısuıte programını tıkla orda bir kod cıkacak o kodu pc deki hısuıteye yaz cihaz baglanacak sonra pc dekı hısuıteden guncellemelerı kontrol etHayır denemedim ama nasıl yapılacağını bilmiyorum hi suite te girdiğimde sadece bilgisayara bağlanma kodu geliyor