güvenlik güncellemesinde nasıl bir fark olsun istersinMart ayına girişimzin ardından ve mart ayı güvenlik güncellemesi resmi olarak çıkmasının ardından, nihayet Avrupa P20 Lite için şubat ayı güvenlik güncellemesi yayınlandı.
![]()
Edit: Bir fark görmedim.
Takip ettiniz mi bilmiyorum ama aralık ayı güvenlik güncellemesinde 1 yeni sistem gezintisi seçeneği ve ekran kaydı yaparken ses kaynağını seçme özellikleri gelmişti. Yeni sistem gezintisi seçeneği telefon kullanımımını değiştirecek bir özellikti...g
güvenlik güncellemesinde nasıl bir fark olsun istersin
güvenlik güncellemesinde ana prensip adı üzerinde gözüktüğü üzere güvenlikle alakalı yamalar oluyor. her güvenlik güncellemesinde yazılımsal eklentiler beklenmemeliTakip ettiniz mi bilmiyorum ama aralık ayı güvenlik güncellemesinde 1 yeni sistem gezintisi seçeneği ve ekran kaydı yaparken ses kaynağını seçme özellikleri gelmişti. Yeni sistem gezintisi seçeneği telefon kullanımımını değiştirecek bir özellikti...
Huawei'ciğimiz arada bir güvenlik güncellemesinin arasına yazılımsal eklentiler ekleyerek alıştırdı bizi. İşin garibi bunları changelog'a eklememekte ısrar ediyor. E huawei kullanıcısı biliyor changeloga yazmadığını, güncellemeyi yapmadan önce telefonda neyin değişeceğini ve kullanıcı deneyimini bilmek onun hakkı. Changeloga yazmadığından iş başa düşüyor.güvenlik güncellemesinde ana prensip adı üzerinde gözüktüğü üzere güvenlikle alakalı yamalar oluyor. her güvenlik güncellemesinde yazılımsal eklentiler beklenmemeli
sanirim arastirmaci ruhumuzun körelmemesi adına böyle şeyler yapıyor huawei.. arastırmaya devam!Huawei'ciğimiz arada bir güvenlik güncellemesinin arasına yazılımsal eklentiler ekleyerek alıştırdı bizi. İşin garibi bunları changelog'a eklememekte ısrar ediyor. E huawei kullanıcısı biliyor changeloga yazmadığını, güncellemeyi yapmadan önce telefonda neyin değişeceğini ve kullanıcı deneyimini bilmek onun hakkı. Changeloga yazmadığından iş başa düşüyor.