C Cnlms Yeni Üye Cihaz P20 Pro 16 Mar 2019 #1 Merhabalar; HUAWEI P20 pro kullanıyorum ve Android 9 güncellemesi hala gelmedi. Tr garantili cihazım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar; HUAWEI P20 pro kullanıyorum ve Android 9 güncellemesi hala gelmedi. Tr garantili cihazım. Yardımcı olursanız sevinirim.
O ozkan16 Katılımcı Üye Cihaz Mate 20 Lite 16 Mar 2019 #2 Cnlms' Alıntı: Merhabalar; HUAWEI P20 pro kullanıyorum ve Android 9 güncellemesi hala gelmedi. Tr garantili cihazım. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Güncelleme kısmında yukarıdaki menüden en yeni tam paketi indir denedinizmi
Cnlms' Alıntı: Merhabalar; HUAWEI P20 pro kullanıyorum ve Android 9 güncellemesi hala gelmedi. Tr garantili cihazım. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Güncelleme kısmında yukarıdaki menüden en yeni tam paketi indir denedinizmi
E Efe Huawei Team Kurucu CoAdmin Cihaz Mate 20 Pro 16 Mar 2019 #3 Cnlms' Alıntı: Merhabalar; HUAWEI P20 pro kullanıyorum ve Android 9 güncellemesi hala gelmedi. Tr garantili cihazım. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Bende cihaz p20 pro ve emui 9 var
Cnlms' Alıntı: Merhabalar; HUAWEI P20 pro kullanıyorum ve Android 9 güncellemesi hala gelmedi. Tr garantili cihazım. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Bende cihaz p20 pro ve emui 9 var
H hizan Paylaşımcı üye Huawei Üyesi 23 Mar 2019 #4 Cnlms' Alıntı: Merhabalar; HUAWEI P20 pro kullanıyorum ve Android 9 güncellemesi hala gelmedi. Tr garantili cihazım. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Tele hard reset at güncelleme gelir
Cnlms' Alıntı: Merhabalar; HUAWEI P20 pro kullanıyorum ve Android 9 güncellemesi hala gelmedi. Tr garantili cihazım. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Tele hard reset at güncelleme gelir