Soru P20 pro hakkında aşamadığım problemlerim...

Muhasebeci

Yeni Üye
Cihaz
P20 Pro
Merhabalar yeni bir huawei kullanıcısıyım...Telefondan genel olarak memnunum ama canımı sıkan hatta telefonu satmayı bile bana düşündüren bazı problemlerim var...

- Ön kamera selfie çekimlerinde en öndeki insana odaklanıp geri gelen her şeyi bulanık çekmesine bir türlü alışamadım...Ön kamera güzel fakat bu haliyle kullanılamaz durumda benım için...Bunun bir çözümü yokmudur ?

- İnstagram storylerinde video atarken kaliteyi inanılmaz düşürüyor öyle böyle değil...Ne yaptıysam olmadı sildim yükledim vs oldukça canımı sıkan bir olay bu da millet 5s lerle cam gibi hıkaye çekıp yayınlıyor bizim hıkayeler tost makinesiyle çekilmiş gibi...Ve bu sorun hakkında nette hic bır sey bulamamada cok ilginç..Varmıdır çözümü ?

Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ediyorum...

hizan

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
İnstagram olayı telefondan kaynaklı değil instagram ve face resim kalitesini düşürüyor ön selfie durumu telefonun kendi özelliği fluu çekimdan kaynaklı

d0gukan

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Merhabalar yeni bir huawei kullanıcısıyım...Telefondan genel olarak memnunum ama canımı sıkan hatta telefonu satmayı bile bana düşündüren bazı problemlerim var...

- Ön kamera selfie çekimlerinde en öndeki insana odaklanıp geri gelen her şeyi bulanık çekmesine bir türlü alışamadım...Ön kamera güzel fakat bu haliyle kullanılamaz durumda benım için...Bunun bir çözümü yokmudur ?

- İnstagram storylerinde video atarken kaliteyi inanılmaz düşürüyor öyle böyle değil...Ne yaptıysam olmadı sildim yükledim vs oldukça canımı sıkan bir olay bu da millet 5s lerle cam gibi hıkaye çekıp yayınlıyor bizim hıkayeler tost makinesiyle çekilmiş gibi...Ve bu sorun hakkında nette hic bır sey bulamamada cok ilginç..Varmıdır çözümü ?

Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ediyorum...

Ön kamera selfie çekimlerinde güzellik ayarını düşürüp. Flu gösterebilecek bir ayar mevcutsa onu kapatıp deneyebilir misiniz?

Bunun dışında kamera dışındaki uygulama içi kameralar normal kamera gibi çekmiyor ne yazıkki. Maksimum kalite hiç her zaman telefonun kendi kamera uygulamasından çekim yapın.

d0gukan

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Yapılabilecek her şeyi yaptım ama yinede arka taraf komple flu...Ya alışacam ya satıcam sanırım telefonu...
Acaba lensini temizlediniz mi iyice veya kontrol ettiniz mi toz kadar da olsa ufak bir leke herşeyi berbat edebilir. Serviste kontrolünü sağlatmalısınız aksi takdirde.

Muhasebeci

Yeni Üye
Cihaz
P20 Pro
Sanırım sadece bende yok zaten bu sorun...Genel herkes bundan şikayetçi araştırdığım kadarıyla...O yüzden teknık servısede gitsem bır sonuç cıkacagını sanmıyorum...Tel daha 1 aylık bile değil çünkü...