remzisahin
Yeni Üye
- Cihaz
- P20 Pro
Telefon 20-25dk da bir titriyor fakat ne bilidirim ne başka bir şey var sebebi nedir anlam veremedim başına böyle bir şey gelen var mı?
Hocam Valla Nasıl Bir titreme İlk defa böyle birşey duyuyormTelefon 20-25dk da bir titriyor fakat ne bilidirim ne başka bir şey var sebebi nedir anlam veremedim başına böyle bir şey gelen var mı?
Hocam kendi kendine hafif titriyor sanki bildirim gelmiş gibi ama ekranı acıyorum hiçbir şey yok. Başka bir forumda bu duruma rastlayanlar var ama onlar da sebebini kestiremiyor.Hocam Valla Nasıl Bir titreme İlk defa böyle birşey duyuyorm
Bende P20 Prodayım su anda bende bu sekılde sorun yok amaHocam kendi kendine hafif titriyor sanki bildirim gelmiş gibi ama ekranı acıyorum hiçbir şey yok. Başka bir forumda bu duruma rastlayanlar var ama onlar da sebebini kestiremiyor.
Hangi sürüm kullanıyorsunuz hocam. Bir şey download edince oluşan titreşim ile aynı şekil titriyorBende P20 Prodayım su anda bende bu sekılde sorun yok ama
Sifirla istersen teliniHangi sürüm kullanıyorsunuz hocam. Bir şey download edince oluşan titreşim ile aynı şekil titriyor