Cihaz fastboot moda giriyormu sağlam bir USB kablosu ile ses kısma tuşuna basılı tutarak PC ye bağlayınTelefonum şarjda iken kapandı ve açılmıyor
Telefonu şarja takıyorum ve şarj bildirim ışığı yanıyor ama ekranda hiç bir değişiklik yok
Güç tuşu ve ses yükseltme tuşuna basarak açmayı denedim yine de açılmadı
Denedim ama malesef hiç bir sonuç yokCihaz fastboot moda giriyormu sağlam bir USB kablosu ile ses kısma tuşuna basılı tutarak PC ye bağlayın
Cihazın garantisi varsa servise göndermenizi öneririm yoksa huaweilerden iyi anlayan bir yere götürebilirsiniz p20 pro stock rom bukunabilirse SD kart dload yöntemiyle denenebilir yükleme moduna gecermi oda belirsiz donanımsal bir sorunda olabilirDenedim ama malesef hiç bir sonuç yok
Onu benim yapma imkanım varmıCihazın garantisi varsa servise göndermenizi öneririm yoksa huaweilerden iyi anlayan bir yere götürebilirsiniz p20 pro stock rom bukunabilirse SD kart dload yöntemiyle denenebilir yükleme moduna gecermi oda belirsiz donanımsal bir sorunda olabilir
Cihaz yurt dışı anladim peki cihazın model ve derleme numarasıni biliyormusunuz uygun yazılım için bu bilgilere sahip olmak lazimOnu benim yapma imkanım varmı
Çünkü kıbrıstayım ve telefon Arabistan garantili
Derleme numarası nedir İmei numarası mıCihaz yurt dışı anladim peki cihazın model ve derleme numarasıni biliyormusunuz uygun yazılım için bu bilgilere sahip olmak lazim
IMEI numarası değil ayarlar kısmında yazar sürümü ve bölge kodu uygun yazılımi vermek için cihaz hakkında bazı bilgileri bilmek lazım fastboot modda bile öğrenme imkanımız olurdu ama cihaz fastboot modada geçmiyorDerleme numarası nedir İmei numarası mı