Yardım P20 pro şarjdayken kapandı

Krkmz

Yeni Üye
Cihaz
P20 Pro
Telefonum şarjda iken kapandı ve açılmıyor
Telefonu şarja takıyorum ve şarj bildirim ışığı yanıyor ama ekranda hiç bir değişiklik yok
Güç tuşu ve ses yükseltme tuşuna basarak açmayı denedim yine de açılmadı

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
Telefonum şarjda iken kapandı ve açılmıyor
Telefonu şarja takıyorum ve şarj bildirim ışığı yanıyor ama ekranda hiç bir değişiklik yok
Güç tuşu ve ses yükseltme tuşuna basarak açmayı denedim yine de açılmadı
Cihaz fastboot moda giriyormu sağlam bir USB kablosu ile ses kısma tuşuna basılı tutarak PC ye bağlayın

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
Denedim ama malesef hiç bir sonuç yok
Cihazın garantisi varsa servise göndermenizi öneririm yoksa huaweilerden iyi anlayan bir yere götürebilirsiniz p20 pro stock rom bukunabilirse SD kart dload yöntemiyle denenebilir yükleme moduna gecermi oda belirsiz donanımsal bir sorunda olabilir

Krkmz

Yeni Üye
Cihaz
P20 Pro
Cihazın garantisi varsa servise göndermenizi öneririm yoksa huaweilerden iyi anlayan bir yere götürebilirsiniz p20 pro stock rom bukunabilirse SD kart dload yöntemiyle denenebilir yükleme moduna gecermi oda belirsiz donanımsal bir sorunda olabilir
Onu benim yapma imkanım varmı
Çünkü kıbrıstayım ve telefon Arabistan garantili

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
bu yazılımı indirin cihazınız açık olmadığı için ve fastboot modda geçmediği için uygun yazılımi bilmiyoruz bunu deneyin PC den veya telefondan indirebilirsiniz indirme işlemi bittikten sonra konuya yazın bu işlem için SD kart lazım SD kartiniz varmi