Soru P20 Pro Video Çekimi

Srcn19031903

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Pro
Herkese iyi akşamlar.

P20 pro kullanıcısıyım çekmiş olduğum videoyu izlerken yakınlaştıramıyorum bu normal mi?

Ayrıca WhatsApp’ta görüntülü konuşurken gezinti düğmesi kaybolmuyor. Ekranda sabit bir şekilde kalıyor.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Huawei

Yeniden Huawei
Yönetici
Kurucu
Cihaz
P20 Pro
Herkese iyi akşamlar.

P20 pro kullanıcısıyım çekmiş olduğum videoyu izlerken yakınlaştıramıyorum bu normal mi?

Ayrıca WhatsApp’ta görüntülü konuşurken gezinti düğmesi kaybolmuyor. Ekranda sabit bir şekilde kalıyor.

Yardımlarınızı bekliyorum.
1.Sorunun Cevabi p20, proda oynattigin videolari yakinlastiramazsin

2.sorunun cevabi gezinti cubugu Whatsapp Aktifken Her telefonda Var P20 Proya has birsey degil

Leonn

Yeni Üye
Merhaba p20 pro cihazimla video cekerken ses kalitesi cok kotu fatkli bir cihazlada denedim bir arkadasimda da p20 pro var onun cihaziylada denedim ses bir yukselip bir alcaliyor nedeni ne olabilir acaba

Huawei

Yeniden Huawei
Yönetici
Kurucu
Cihaz
P20 Pro
Merhaba p20 pro cihazimla video cekerken ses kalitesi cok kotu fatkli bir cihazlada denedim bir arkadasimda da p20 pro var onun cihaziylada denedim ses bir yukselip bir alcaliyor nedeni ne olabilir acaba
Ben p20 pro kullanıcısıyım herhangi bir video çektikten sonra ses sorunuyla karşılaşmadım buraya telefon hakkında kısmını atabilirmisiniz.