P40 cihazı bilgisayar görmüyor / tanımıyor / tepki vermiyor

Jadd

Yeni Üye
Cihaz
P20
Merhaba,
P40 cihazıma GMS yüklerken sürüm düşürdüm, ardından cihazı tekrar pcye bağladığımda hiçbir şekilde MTP ekranı açılmadı. USB taktığım an direkt şarj alıyor, dosy transferi seçeneğini falan sormuyor, bildirim çubuğuna bildirim gelmiyor.

HDB izinleri ayarlardan verdim,
Geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklama açtım,
Geliştirici seçeneklerinden USB konfigürasyonunu 'Sadece şarj' yerine 'Dosya transferi MTP' yaptım,
Cihazı 2 kere hard reset yaptım,
2 kere de soft reset yaptım,
eRecovery modda internete bağlanıyor ama sürüm bilgisi alınamadı diyor.
Sürümü yükseltmek için yazılım güncellemesi seçeneğini deniyorum ama güncel diyor 10.1.0'da kaldım.
Eski yazılımım 11 sürümüne de bu yazılım yükseltme kısmından yapmıştım.

Cihazımı bilgisayara bağlayabilmenin bir yolunu bilen var mı?

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
Merhaba,
P40 cihazıma GMS yüklerken sürüm düşürdüm, ardından cihazı tekrar pcye bağladığımda hiçbir şekilde MTP ekranı açılmadı. USB taktığım an direkt şarj alıyor, dosy transferi seçeneğini falan sormuyor, bildirim çubuğuna bildirim gelmiyor.

HDB izinleri ayarlardan verdim,
Geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklama açtım,
Geliştirici seçeneklerinden USB konfigürasyonunu 'Sadece şarj' yerine 'Dosya transferi MTP' yaptım,
Cihazı 2 kere hard reset yaptım,
2 kere de soft reset yaptım,
eRecovery modda internete bağlanıyor ama sürüm bilgisi alınamadı diyor.
Sürümü yükseltmek için yazılım güncellemesi seçeneğini deniyorum ama güncel diyor 10.1.0'da kaldım.
Eski yazılımım 11 sürümüne de bu yazılım yükseltme kısmından yapmıştım.

Cihazımı bilgisayara bağlayabilmenin bir yolunu bilen var mı?
Farklı USB kablosu deneyin olmadı başka PC ye bağlayın cihazı sorun devam ederse cihazda sorun vardır şarj bordu olmadı ara filmi değiştirmek lazım düzelmezse o zaman anakarttan kaynaklanıyor olabilir.

Jadd

Yeni Üye
Cihaz
P20
Farklı USB kablosu deneyin olmadı başka PC ye bağlayın cihazı sorun devam ederse cihazda sorun vardır şarj bordu olmadı ara filmi değiştirmek lazım düzelmezse o zaman anakarttan kaynaklanıyor olabilir.
Kesinlikle cihaz kaynaklı bir durum yok. P20 cihazı gören pc aynı kabloyla P40'ı görmüyor. Sürüm düşürme öncesinde görüyordu.

Jadd

Yeni Üye
Cihaz
P20
Sürüm düşürmeden önceki EMUI versiyonu 11'di sadece onu hatırlıyorum ama SD kart ile 10.1.0.131 sürümü yüklemeyi istiyorum, yeni SD kart aldım Class 10 destekli. Bu sürümün indirme bağlantısını bulamadım bu konuda yardımcı olur musun cihazdan firmfinder.ml'de proxy kullanırsan doğru sürümü orda var da pcler telefonu görmediği için o yöntem yerine SD karta o sürümü atıp ordan denemek istiyorum ne dersin?

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
Sürüm düşürmeden önceki EMUI versiyonu 11'di sadece onu hatırlıyorum ama SD kart ile 10.1.0.131 sürümü yüklemeyi istiyorum, yeni SD kart aldım Class 10 destekli. Bu sürümün indirme bağlantısını bulamadım bu konuda yardımcı olur musun cihazdan firmfinder.ml'de proxy kullanırsan doğru sürümü orda var da pcler telefonu görmediği için o yöntem yerine SD karta o sürümü atıp ordan denemek istiyorum ne dersin?
Ayarlardan telefon hakkindaya girin ordan model ve derleme numarasini buraya yazın bakalım istediğiniz yazılım mevcut ise linkini atarım size