Soru Play Store Güncelleme Sorunu

teodan

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Arkadaşlar otomatik güncelleştirme açık olmasına rağmen uygulamalar otomatik güncelleştirilmiyor. Hep manuel olarak güncellemek zorunda kalıyorum. Çözümü var mı?

hahuhi

Yeni Üye
Cihaz
P Smart 2019
Arkadaşlar otomatik güncelleştirme açık olmasına rağmen uygulamalar otomatik güncelleştirilmiyor. Hep manuel olarak güncellemek zorunda kalıyorum. Çözümü var mı?
Bu sorun benim p smart 2019'da da var.. nedenini bilmiyorum. (Ben google efendinin bazı kıl-tüy isteklerini kapatmıştım; ona bağlayıp üzerinde durmamıştım:)

m8l8th

Paylaşımcı üye
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
belki sadece WI-FI üzerinden otomatik güncelleme açıktır, kontrol ettin mi?

google play store - ayarlar - uygulamaları otomatik güncelle - herhangi bir ağ üzerinden

teodan

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
belki sadece WI-FI üzerinden otomatik güncelleme açıktır, kontrol ettin mi?

google play store - ayarlar - uygulamaları otomatik güncelle - herhangi bir ağ üzerinden

kontrol ettim sorun devam ediyor. wi-fi kopma sorunu da var. acaba hisuite üzerinden kurtarma yapıp yeniden güncellesem düzelir mi?

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
aynı sorun bendede var wi-fi den otomatik güncelleme acık sabahtan akşama kdr wi-fi acık ama otomatik güncelleme yapmıyor ne zmn telefonu şarja takıyorum o zmn otomatik güncelleiyor şarjla ne alakası varsa huawei 5 para etmıyor yazılımsal sıkıntıları cok....!

Son düzenleme:

Efe

Huawei Team
Kurucu
CoAdmin
Cihaz
Mate 20 Pro
aynı sorun bendede var wi-fi den otomatik güncelleme acık sabahtan akşama kdr wi-fi acık ama otomatik güncelleme yapmıyor ne zmn telefonu şarja takıyorum o zmn otomatik güncelleiyor şarjla ne alakası varsa huawei 5 para etmıyor yazılımsal sıkıntıları cok....!
Yazilimsal sorunlar duzeltilir. Donanimsal sorun yok cihazlarda

Efe

Huawei Team
Kurucu
CoAdmin
Cihaz
Mate 20 Pro
Sensör sorununada hala bir cozum bulamadım otomatik döndurme jiroskop sensörü akıllı yardım adım sayar hepsi devre dısı su an 178 guncellemesıde aldım hala ay ı
Bu yazilimsall sorun donanimsal degil guncelleme ile cozulur bir kac yontem daha var paylasicam

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
Bu yazilimsall sorun donanimsal degil guncelleme ile cozulur bir kac yontem daha var paylasicam
Sanırım bu yurt dısı telefonlarda olan bir sıkıntı kac tane guncelleme aldım hala aynı telefoncu 8.0.046 (0XCB) surumunde sensör duzelmışti ben orjınal roma donus yapınca yıne devre dısı kaldı