Yeni mail kurun onunla DeneyinArkadaşlar otomatik güncelleştirme açık olmasına rağmen uygulamalar otomatik güncelleştirilmiyor. Hep manuel olarak güncellemek zorunda kalıyorum. Çözümü var mı?
Bu sorun benim p smart 2019'da da var.. nedenini bilmiyorum. (Ben google efendinin bazı kıl-tüy isteklerini kapatmıştım; ona bağlayıp üzerinde durmamıştımArkadaşlar otomatik güncelleştirme açık olmasına rağmen uygulamalar otomatik güncelleştirilmiyor. Hep manuel olarak güncellemek zorunda kalıyorum. Çözümü var mı?
belki sadece WI-FI üzerinden otomatik güncelleme açıktır, kontrol ettin mi?Arkadaşlar otomatik güncelleştirme açık olmasına rağmen uygulamalar otomatik güncelleştirilmiyor. Hep manuel olarak güncellemek zorunda kalıyorum. Çözümü var mı?
belki sadece WI-FI üzerinden otomatik güncelleme açıktır, kontrol ettin mi?
google play store - ayarlar - uygulamaları otomatik güncelle - herhangi bir ağ üzerinden
aynı sorun bendede var wi-fi den otomatik güncelleme acık sabahtan akşama kdr wi-fi acık ama otomatik güncelleme yapmıyor ne zmn telefonu şarja takıyorum o zmn otomatik güncelleiyor şarjla ne alakası varsa huawei 5 para etmıyor yazılımsal sıkıntıları cok....!Arkadaşlar otomatik güncelleştirme açık olmasına rağmen uygulamalar otomatik güncelleştirilmiyor. Hep manuel olarak güncellemek zorunda kalıyorum. Çözümü var mı?
Yazilimsal sorunlar duzeltilir. Donanimsal sorun yok cihazlardaaynı sorun bendede var wi-fi den otomatik güncelleme acık sabahtan akşama kdr wi-fi acık ama otomatik güncelleme yapmıyor ne zmn telefonu şarja takıyorum o zmn otomatik güncelleiyor şarjla ne alakası varsa huawei 5 para etmıyor yazılımsal sıkıntıları cok....!
Play Storeyi Apk Olarak Yükleyin. Sorun çözülecektir.Arkadaşlar otomatik güncelleştirme açık olmasına rağmen uygulamalar otomatik güncelleştirilmiyor. Hep manuel olarak güncellemek zorunda kalıyorum. Çözümü var mı?
APK olarak yükledim ilk güncellemede bildiririm size.Play Storeyi Apk Olarak Yükleyin. Sorun çözülecektir.
Sensör sorununada hala bir cozum bulamadım otomatik döndurme jiroskop sensörü akıllı yardım adım sayar hepsi devre dısı su an 178 guncellemesıde aldım hala ay ıYazilimsal sorunlar duzeltilir. Donanimsal sorun yok cihazlarda
Bu yazilimsall sorun donanimsal degil guncelleme ile cozulur bir kac yontem daha var paylasicamSensör sorununada hala bir cozum bulamadım otomatik döndurme jiroskop sensörü akıllı yardım adım sayar hepsi devre dısı su an 178 guncellemesıde aldım hala ay ı
Sanırım bu yurt dısı telefonlarda olan bir sıkıntı kac tane guncelleme aldım hala aynı telefoncu 8.0.046 (0XCB) surumunde sensör duzelmışti ben orjınal roma donus yapınca yıne devre dısı kaldıBu yazilimsall sorun donanimsal degil guncelleme ile cozulur bir kac yontem daha var paylasicam